Horní Žukov při své premiéře v 1.B třídě tvrdě narazil


Branky


22

Fotbalisté Horního Žukova se po loňské povedené sezóně a konečném 2.místě v karvinském okresu posunuli do 1.B třídy sk.C. Pro domácí Sedliště byla konfrontace s nováčkem soutěže velkou neznámou a při absenci kanonýrů Jana Kovácse (zřejmě přestup do H.Suché) s Krejčokem Dominikem, který se vrátil do SK Brušperk se úplně nevědělo, co od utkání čekat.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedliště do nové sezóny vstoupily lépe

Domácí trenér Miroslav Onufer postrádal pro první soutěžní utkání, jak už bylo řečeno oba loňské tahouny - Jana Kovácse a Dominika Krejčoka. To, ale nebylo vše a připraveni z nejrůznějších důvodů nebyli ani stálice zadních řad Tomáš Majer, Tomáš Kusák anebo Martin Hammer. Naopak celek sedlišťský celek přivedl dravé mládí v podobě dvacetiletých mladíků Tomáše Hammera a Ondřeje Mokroše, kteří loňskou sezónu kopali MSFL za FC Vratimov.

 

Před solidní kulisou se k domácím na začátku přiklonila paní štěstěna, když střelu Radima Papřoka tečoval jeden z hostujících hráčů. Skákavá střela se odrazila o tyč a sedlišťští šli hned v 5. minutě do vedení. Uběhla sotva čtvrthodina, a po až nezvykle skvěle a chytře rozehrané standardce, si na míč na zadní tyči počíhal Ondra Mokroš 2:0. Ten svou premiérovou trefou v novém dresu zvýšil domácí vedení.

 

 

Po nedůrazu ve vápně domácích, se ke slovu dostali také žukovští. Ve 26.minutě snížil krásnou střelou zpoza „šestnáctky“ Danek Podaný, na kterou nestačil ani nestor Dan Majer v bráně domácích. Po zbytek poločasu se hra vyrovnala, ale do druhého poločasu šli s náskokem jedné branky hráč Sedliště.

 

Sedliště nadělily hostům pět branek na cestu domů

V druhé půli se snažili domácí vstřelit pojišťovací gól, což se jim naštěstí podařilo po krásném a odvážném průniku Romana Krpela do vápna, jehož střílený centr hostující gólman Daniel Kulig ostudně neudržel, vyrazil jej pouze před sebe, kde stál pohotový Radim Vlček a ten už věděl, co s balónem. Zhruba o deset minut později domácí ve středu hřiště rychle rozehráli přímý kop, po kterém využil chybného postavení hostujícího gólmana Radim Papřok a svým druhým gólem v utkání dal Sedlišti klid po zbylou část utkání.

 

Závěr utkání se proměnil v koncert domácí ofenzívy, kdy se jim podařilo vstřelit ještě tři branky, přičemž hlavně Ondrovi Mokrošovi se podařilo zkompletovat hattrick, čímž dokonale vyšperkoval svoji premiéru v dresu Sedlišť a nejen díky tomu, byl nejlepším hráčem utkání.

 

Video z utkání:

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Sedliště
Miroslav Onufer - trenér: Do utkání jsme vstoupili aktivně a brzo šli do dvoubrankového vedení. Kontaktní gól hostů nás lehce přibrzdil, ale ve druhém poločase jsme na hřišti opět dominovali. Hráči velice dobře plnili určenou taktiku, prosadili jsme se i střelecky, kdy se dařilo zejména Ondrovi Mokrošovi, střelci hattricku.




Sestavy


FK Sedliště
D. Majer [-] - T. Hammer [-] , O. Mokroš [-] , Z. Piekarczyk [-] , R. Krischke [-] - K. Jiříček [-] (72. M. Krejčok [-] ) , T. Sekanina [-] (52. R. Krpel [-] ) , R. Papřok [-] (79. M. Zrun [-] ) , R. Vlček [-] - J. Pohludka [-] , D. Kaloč [-] (52. K. Šebesta [-] ) -

Slovan Horní Žukov
D. Kulig [-] - O. Stebel [-] , D. Podaný [-] , J. Bolec [-] , O. Saleh [-] - A. Kawulok [-] (82. J. Michalik [-] ) , J. Pokorný [-] , R. Gulis [-] (68. N. Polaino [-] ) - J. Kavicky [-] , R. Rada [-] , K. Hromada [-] (80. J. Chybík [-] ) -

ŽK: 31. J. Pohludka - 36. D. Podaný .
Místo: Sedliště. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ganaj Martin - BANOT Vojtěch, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 8. 2022 10:23
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Martin Sobek
Tip experta: výhra domácích

Sedliště doma potvrdí roli favorita.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích