0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Sedlištěm a Lískovcem vyznělo pro REAL


Branky


15

Derby, které bylo zároveň tahákem tohoto kola se odehrálo v Sedlištích, kam přijížděl lískovecký REAL. Hosté uzavírali anglický týden a měli fanouškům co vracet. Ve středeční dohrávce, totiž padli v Nýdku po mdlém výkonu a nyní je nečekalo nic jednoduchého. Sedliště jsou druhé a stíhají vedoucí Oldřichovice. Jenže jak to bývá, tak derby nemá předem daného favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REALu sedla úvodní polovina

Hosté se do prvního úniku dostali hned v úvodní minutě utkání, ale střelu Melára domácí brankář bezpečně chytil. Již o minutu později domácí Mokroš trefuje pouze hostující brankáře Řehu, ani z následné dorážky domácí nic nevytěžili. Ve 4. minutě našel přihrávkou Kaloč Mokroše, ale i tento pokus skončil mimo hrací plochu, z následného rohu domácí skóre nezměnili. Mimo bránu střílel také Sekanina po přihrávce Mokroše. Ve 12. minutě utekl domácím obráncům Strouhal, ale jeho přihrávka před bránu byla Pohludkou sražena pouze na rok, z kterého hosté bránu domácích neohrozili. Po chybě v rozehrávce se mohli hosté dostat do slibné šance, ale slabou střelu domácí Šokala chytil. V 18. minutě po faulu střílel na bránu domácích Pánek, z následné rozehrávky se míč dostal až ke Krejčokovi, který přihrál před bránu Morkošovi, ale ten střílel pouze vedle. Další standardní situaci rozehrával Sekanina, a to poté, kdy byl sám faulován. Před bránou se míč dostal k Mokrošovi, ale ten opět trefil pouze brankáře Řehu, z následného rohu domácí opět nic nevytěžili. Ke slovu se tak dostali hosté, Pánek přihrál Vojvodíkovi, domácí brankář míč pouze vyrazil, k dorážce se dostal Žurovec, který se radoval z prvního gólu. O 5 minut později Sekanina střílel pouze nad bránu hostů. Hosté tak využili šanci skórovat ve 31. minutě, opět se trefil Žurovec a domácí prohrávali již 0:2. Po levé straně hřiště unikl ve 32. minutě Merta, míč nahrál před bránu, ale bohužel nikdo z domácích míč do brány neuklidil. Vedle skončila také rozehrávka po faulu na Mokroše, které se chopil Sekanina. Z otočky těsně vedle mířil také Krejčok ve 37. minutě, a tak se šlo do šaten za stavu 0:2.

 

Domácí se k obratu nenadechli

Na nepříznivý stav reagovali domácí hned trojitým střídáním po poločasové přestávce. Po rozehrávce Sekaniny v 50. minutě se do šance dostal právě jeden ze střídajících Kusák, ale i tento pokus hostující brankář vychytal. Hattrick v utkání mohl završit Žurovec, ale jeho střela skončila pouze na břevně. Zvýšit mohli hosté po hodině hry, kdy míč před bránu po faulu domácích poslal Ursíni, tento pokus byl domácí odvrácen na roh. Po následné rozehrávce míč pod kontrolou neudržel domácí brankář, na brankové čáře ho zastoupil Jiříček, který míč odhlavičkoval do bezpečí. Po obraných zákrocích se Jiříček dostal v 77. minutě do zakončení, ale ani tentokrát se skóre neměnilo. Po faulu na Mokroše v 80. minutě rozehrál Sekanina, ale i tento pokus skončil do hostujících obránců v zámezí. Následný roh rozehrál Hammer, Šebesta přihrál před bránu na Mertu, ale i ten střílel pouze těsně vedle. Když byl v závěru utkání chycen Řehou i další pokus Merty bylo definitivně rozhodnuto o konečném výsledku utkání. 

 

Video z utkání:



Ohlasy k zápasu


FK Sedliště
Tomáš Majer: Ani ve druhém utkání proti Lískovci jsme se nedokázali gólově prosadit. Zkušený soupeř odehrál utkání bez chyb, naše dokázali potrestat a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Lískovec
Miroslav Poledník - trenér: Před skvělou diváckou návštěvou se hrálo velice dobré utkání. Po cele utkání jsme se vyvarovali vážnějších chyb, velice zodpovědný výkon od všech hráčů.



Sestavy


FK Sedliště
O. Šokala [-] - M. Krejčok [-] (46. T. Kusak [-] ) , M. Merta [-] , P. Mojžíšek [-] (46. K. Šebesta [-] ) , T. Sekanina [-] - K. Jiříček [-] , O. Mokroš [-] , R. Krpel [-] , J. Pohludka [-] - M. Hammer [-] , D. Kaloč [-] (46. D. Gwozdz [-] ) -

TJ Sokol Lískovec
R. Řeha [-] - T. Žurovec [-] (87. T. Strouhal [-] ) , D. Pánek [-] , D. Vojvodík [-] , F. Hlavatík [-] - J. Strouhal [-] (81. J. Karpíšek [-] ) , J. Ursíni [-] , T. Kubáň [-] , M. Šostý [-] - P. Vokoun [-] , D. Melár [-] (70. D. Kaloč [-] ) -

Místo: Sedliště. Počet diváků: 88. Rozhodčí: KYSELÝ Jiří - HRŇA Petr, HRDINA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Sedliště zdolalo brankou v nastavení, doposud na jaře neporaženou Dobrou. Lískovec ale skvěle doplnil tým a na Jaře předvádějí dobré výkony. Myslím, že dokážou urvat body i v Sedlišti.

Tip: výhra hostů