Alena Cibulková

Reportáž

FOTO: Novosedly potvrdily dobrou formu a porazily béčko Včelnice


Novosedly hrají v podzimní fázi dobře a v posledním zápase vyhrály na půdě Suchdola. Body chtěly brát i nyní v zápase se sedmou Včelnicí před vlastními fanoušky. V první půli na tom byli herně lépe domácí a po brance Hladíka šli do šaten jako vedoucí. Ve druhé půli navýšil náskok novosedlecký Vohák. Kosmeticky upravil skóre až v 90. minutě Didek. I když hosté drželi Novosedly ve velkém tlaku, tak branku už dát nedokázali a domácí berou tři body.


Reportáž

FOTO: Číměř veze z Novosedel tři body za suverénní vítězství a vrátila se na sedmou příčku


Hodně smolný zápas sehráli fotbalisté Novosedel v posledním duelu letošní sezony proti Číměři. Už v první půli se dostali do několika slibných příležitostí, avšak nedokázali je proměnit. Naopak Číměř se prosadila gólem chvíli po začátku druhé půle a poté přidala ještě další dvě branky a pohodlně si dokráčela pro tři body. Novosedly jsou dvanácté a budou čekat na nedělní zápas Starého Hobzí.


Reportáž

FOTO: Novosedly berou s Bukem bod


Novosedly přivítaly na domácím hřišti nováčka z Buku. Mírným favoritem byli určitě hosté, ale domácí nechtěli před domácím publikem dát body zadarmo.


Reportáž

FOTO: Staňkov porazil Novosedly, ale přesto sestupuje do III. třídy


Hraničář Staňkov, který byl na posledním místě tabulky přivítal Novosedly nad Nežárkou. Loučení ze soutěží bylo alespoň trochu pozitivnější  v tom, že nakonec zvítězili a nezůstali na posledním místě. 


Reportáž

FOTO: Novosedly si doma poradily s Popelínem


Domácí mužstvo Novosedel chtělo konečně zabrat a v dohrávce 19. kola získat tři body. Popelín ale rozhodně nepřijel na jejich hřiště prohrát.