FOTO: Novosedly berou s Bukem bod


Branky


2

Novosedly přivítaly na domácím hřišti nováčka z Buku. Mírným favoritem byli určitě hosté, ale domácí nechtěli před domácím publikem dát body zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková branka hostí

Do utkání vtrhli hostující hráči jako uragán. V 5. minutě se k odraženému balonu dostal kapitán hostů Ondřej Schmirler a ranou z pětadvaceti metrů vymetl šibenici Michalovi branky. Hosté byli stále aktivní a z toho pramenila šance Šenkýře, který se obtočil v rohu vápna kolem Šmída, ale střílel vedle. V 15. minutě po centru ze strany překopl z malého vápna tísněn obráncem bránu Smrž. Pak se také osmělili domácí, když z dálky střílel těsně nad břevno Šmíd. Deset minut před přestávkou se ve vápně kolem Nohavy obtočil Kučera, ale střílel pouze do golmana Michala. Do kabin se šlo za zaslouženého vedení Buku 1:0.

Domácí byli aktivnější, ale stačilo to pouze na bod

Hned tři minuty po přestávce trefil Poborský z přímého kopu pouze golmana Vondráka. Minutku na to utekl po lajně Hladílek, ale jeho nahrávku odkopli obránci Buku do bezpečí. Poté zahrozili hosté, když jejich centr směřující do brány vyplácl golman Michal s velkou námahou na roh. V 56. minutě utekl po lajně Dušák, ale jeho slabá střela nemohla překvapit brankáře Vondráka. Hned za chvilku po trestném kopu Jasanského hlavičkoval Schmirler vedle. V 63. minutě kopal Poborský přímý kop z hranice šestnáctky ale jeho pěkný pokus vyrazil Vondrák na roh. V 67. minutě se dočkali golu také domácí. Po trestném kopu Visčura se trefil hlavou k tyči Tomáš Nohava. Pak měl jěště dvě pěkné akce domácí Hladílek. Ke konci utkání měli šanci hráči Buku, ale neproměnili a utkání tak skončilo dělbou bodů.

Autor: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (vedoucí mužstva): První poločas byl v režii hostů, my jsme prakticky žádnou šanci neměli. Gol hostů byl výstavní, řekl bych životní trefa. Kdyby hosté proměnili v 15. min. svou velkou šanci, tak možná bylo po zápase. V druhé půlce už byla hra vyrovnanější. V pasáži kolem vyrovnávací branky bych řekl, že jsme byli lepší. Posledních deset minut patřilo opět hostům, kteří chtěli strhnout vítězství na svou stranu. V této sestavě proti takovému soupeři je bod pro nás velice cenný. Klukům chci poděkovat za bojovnost.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vican Miroslav - REISNER Jiří, NAGY Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 11. 2017 18:12
Sice z vaší strany hezký gol-ale náhoďák, ale jinak nic.
7. 11. 2017 21:40
Moc lehky zapas to nebude ale verim ze vyhrajeme.