Lubomír Kaprál

Reportáž

FOTO: V přestřelce nakonec uspěly hostující Němčice


Pouze  s jedním hráčem na lavičce náhradníků, s padesátiletým trenérem Áčka a čtyřmi dorostenci v sestavě vstoupilo Béčko do dalšího utkání okresního přeboru ve kterém hostilo mužstvo Němčic nad Hanou. 


Reportáž

FOTO: Bělotín udržel náskok z prvního poločasu až do závěrečného hvizdu


V sobotu 16. března bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání krajského přeboru mezi místní jedenáctkou a mužstvem Sokola Bělotín. 


Reportáž

FOTO: Určické béčko si otevřelo v Dobromilicích střelnici


Dobromilicím se v letošním ročníku okresního přeboru vůbec nedaří. Se ziskem pouhých 6 bodů jim v tabulce patří předposlední místo. A nedařilo se jim ani tentokrát.


Reportáž

FOTO: TJ Sokol Určice - TJ Sokol Bohuňovice


V sobotu 29. října bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání krajského přeboru mezi místní jedenáctkou a mužstvem Sokola Bohuňovice. Byl to souboj o pověstných 6 bodů. 


Reportáž

FOTO: TJ Sokol Určice B - TJ Sokol Čechovice B. Zápas plný kuriozit


V neděli 22. října bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání okresního přeboru mezi místní rezervou a béčkem Čechovic. A byl to zápas plný kuriozit.


Reportáž

FOTO: Určice vyzrály na Brodek a dotáhly se bodově na předposlední celek soutěže


Nováček krajského přeboru z Určic se bodově ve vyšší soutěži trápí. Před tímto utkáním měl tým jen 4 body a tak jeho hráči vědí, že každý další zápas je nutné bodovat, aby se vyvaroval sestupovým pozicím, na kterých se nyní nachází. Třeba jim právě výhra z tohoto zápasu pomůže naskočit na vítěznou sérii.


Reportáž

FOTO: Litovel těsný náskok uhájila


V sobotu 30. září bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání mezi sousedy v tabulce Určicemi a Litovlí. Jednalo se o utkání o „šest“ bodů


Reportáž

FOTO: Smržice si poradily s určickým béčkem


Béčko Určic šlo do utkání s cílem napravit tři předcházející prohraná utkání v řadě, ve kterých vstřelilo pouhé tři branky proti šestnácti obdrženým. 


Reportáž

Konice si odvezly z Určic zasloužené tři body


V sobotu 16. září bylo na hřišti v Určicích odehráno třetí a poslední okresní derby olomouckého krajského přeboru tohoto soutěžního ročníku. Střetla se zde místní jedenáctka s mužstvem Sokola Konice.  


Reportáž

FOTO: TJ Sokol Určice B - TJ FC Kostelec na Hané B


Souboj okresních rezerv měl jednoznačný průběh. Rezerva divizního Kostelce nenechala nic náhodě a pohodlně si dokráčela za jednoznačným vítězstvím.