Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

21.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: TJ Smržice - TJ Sokol Určice B


Branky


2

Utkání okresního přeboru ve Smržicích, které hostily béčko Určic začalo pěkně zostra. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Již ve 2. minutě po nenápadné akci trefil určický Mašek tyč. Po následující akci se již skóre utkání měnilo. Postaral se o to po rohovém kopu hlavou Vaverka. V následujícím průběhu hry předvedli i domácí, že dokáží nebezpečně zaútočit. Hned 2x se o to postaral Richter. V 7. minutě pronikl poměrně lehce do velkého vápna Kotlár, přihrál Vitáskovi a bylo vyrovnáno 1:1. V 10. minutě zaváhal domácí brankář při odkopu míče, když trefil Vaverku. Jeho střela skončila autem. Po půlhodině hry vystřelil z 12 metrů Mašek. Brankář se neúspěšně snažil míč rukou vyrazit, ale jeho cestě do sítě zabránit nedokázal - 1:2. Když ve 37. minutě zvýšilo béčko vedení na rozdíl dvou branek zdálo se, že by Určice mohly utkání dovést do vítězného konce. Celá akce se zrodila tak, že se míč od břevna odrazil před zcela volného Halouzku, který již věděl co s ním – 1:3.

 

Domácí vstoupili do druhého poločasu bojovně. Byli nebezpeční při přechodu do útoku, kdy na centrované míče nabíhala mnohdy i trojice rychlonohých útočníků se kterými si mnohdy obrana nevěděla rady. Po jedné takové akci v 55. minutě skóroval Kotlár – 2:3. Chvíli na to se vyznamenal gólman Vodák, který kryl hned dvě střeli Vitáska. V 79. minutě zaútočila dvojice Kotlár – Vitásek a druhý jmenovaný zakončoval do prázdné branky – 3:3. Drama bylo na světě. V tu chvíli by si jen málo kdo vsadil na to, že utkání skončí pro Smržice debaklem. Již v 81. minutě vrátil béčku vedení Rus střelou z velkého úhlu. V závěru utkání mohl zařídit vyrovnání Mirga, ale vhodný okamžik na zakončení prováhal. V nastaveném čase domácí obrana zcela propadla a dovolila Kiškovi a Rusovi navýšit vedení béčka až na konečný výsledek 3:6.

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ Smržice
S. Macašek [-] - M. Daniel [-] , Z. Kment [-] , T. Mirga [-] , R. Kotlár [-] , L. Janura [-] , R. Kotlár [-] , M. Vitásek [-] , J. Kimel [-] , N. Hangurbadžo [-] , P. Richter [-]

TJ Sokol Určice B
P. Vodák [-] - M. Hudský [-] - Š. Svačina [-] - Š. Petyrek [-] , P. Halouzka [-] , D. Javořík [-] , M. Mašek [-] , M. Rosenberg [-] , R. Paul [-] , A. Rus [-] , L. Kiška [-]

ŽK: 41. M. Daniel .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: KAŠTYL Martin - PROCHÁZKA Jaroslav, MENŠÍK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích