Jakub Necas

Reportáž

Sněžné doma deklasovalo Vlachovice


Sněžné se domácí vysokou výhrou nad Vlachovicemi dostalo zpět do boje o postup. Jaro bude ještě velmi zajímavé. Mezi vedoucí trojicí je rozdíl pouhých tří bodů. Hosté zakončili podzimní část se ziskem šesti bodů na předposlední pozici.


Reportáž

Rovečné doma porazilo Vlachovice


Teprve druhou výhru si po sestupu do IV. třídy připsali fotbalisté Rovečného, kteří dokázali uspět i v druhém domácím utkání. Rovečné se v tabulce dotáhlo na svého nedělního soka, který má sice lepší skóre, ale o zápas navíc.


Reportáž

Polnička neuvěřitelně otočila utkání ve Vlachovicích


Zápas dvou absolutně rozdílných poločasů viděli diváci ve Vlachovicích. Domácí se dokázali během půle třikrát prosadit a vše směřovalo k jejich pohodlnému vítězství. Hosté ale dokázali vstát z mrtvých a čtyřmi brankami dokázali vývoj skóre otočit a odváží si všechny body.


Reportáž

Rozsochy B si odváží všechny body z Vlachovic


Béčku Rozsoch se oproti áčku v přeboru daří. Ve třech odehraných utkáních zatím neinkasovali a drží si stoprocentní bilanci.


Reportáž

Doubravník rozhodl hned v úvodní dvacetiminutovce


Hosté vstoupili do utkání velmi aktivně a prakticky jej rozhodli během prvních dvaceti minut. Brankář domácích Ondřej Chalupa musel lovit míč ze své sítě hned čtyřikrát. Domácí korigovali skóre až ke konci prvního poločasu. Druhá polovina utkání již branku nepřinesla.