Polnička neuvěřitelně otočila utkání ve Vlachovicích


Branky


0

Zápas dvou absolutně rozdílných poločasů viděli diváci ve Vlachovicích. Domácí se dokázali během půle třikrát prosadit a vše směřovalo k jejich pohodlnému vítězství. Hosté ale dokázali vstát z mrtvých a čtyřmi brankami dokázali vývoj skóre otočit a odváží si všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali třígólový náskok ...

Zápas, který svým průběhem nepatřil mezi normální, začal vcelku poklidně. Vlachovští hráči se oproti předešlým zápasům snažili o kombinační hru, hosté z Polničky se zase dlouhými balóny pokoušeli ohrozit banku domácích. Toto utkání se příliš nevyvedlo oběma brankářům. První, kdo se červenal, byl hned v 5. minutě hostující Chyba. Michal Janošec ho dokonale zaskočil střelou z dálky a bylo 1:0. Vlachovští hráči nadále hráli fotbalověji, odměnou jim byly náznaky šancí a větší držení míče. Po půlhodině přišly okamžiky Jana Nečase. Ten nejprve spálil obrovskou šanci, aby pár minut nato prakticky z totožné situace po dlohém pasu Michala Janošce chladnokrevně zakončil a zvýšil na 2:0. Hráči Polničky občas zatápěli domácí obraně nakopávanými pasy, zatím se dařilo vše ubránit, i když mnohdy s velkým štěstím. Těsně před půlí tak přišla třetí trefa. Kamil Tatíček napadal tak dokonale, že jej brankář Chyba nastřelil a míč se dokutálel do brány. Vypadalo to na pohodové utkání.

... o který dokázali přijít!

Hned po obrátce úplně otočil směr utkání o 180 stupňů. Ve 47. minutě vypadl lehký míč domácímu strážci svatyně přímo pod nohy Jiřího Víšky a ten neměl problém dokopnout jej do branky. Jakoby hráči Polničky vycítili nejistotu v domácích řadách a začali kontrolovat hru. Přicházely šance, defenziva domácích pod tlakem dělala chyby a přišly i góly. Asi po hodině hry vystřelil mezi pěti hráči domácích Jakub Štíbal a pod tělem Ondřeje Chalupy snížil na rozdíl jediné branky. Vlachovští hráči v těchto okamžicích úplně vyklidili pole, nebyli schopni udržet míč, přihrát si a i nadále chybovali. Po snadné ztrátě míče se po rychlém brejku prosadil Radim Synek a v 83. minutě bylo vyrovnáno. Bojovní hosté ale byli na koni. Chtěli mnohem více než domácí a pár minut po vyrovnání opět tvrdě vypálil Jakub Štíbal a ne příliš umístěná střela skončila v bráně. Zápas skončil výsledkem 3:4.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Vlachovice
Jan Petr: Fotbal dokáže být krutý. Je to kolektivní hra, kde rozhodují výkony jednotlivců. Velikou smůlou brankářů je fakt, že jejich chyby nemá kdo napravit. Každopádně za první půli si hráči zaslouží pochvalu. Nutno vyzvednou bojovnost hráčů Polničky, kteří ani za krajně nepříznivého stavu nesložili zbraně a zápas dokonale otočili.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Dnes jsme v prvním poločase hráli dobře, ale jak se říká "nedáš dostaneš." Ale kluci si dnes zaslouží velkou pochvalu. Otočit zápas z 3:0 na 3:4 je skvělá a zasloužená výhra.



Sestavy


TJ FC Vlachovice
O. Chalupa [-] - J. Nečas [-] (74. L. Sláma [-] ) , J. Šandera [-] (86. J. Petr [-] ) , M. Lukeš [-] , V. Kucharčík [-] (55. D. Krejčí [-] ) , K. Tatíček [-] , M. Petr [-] , T. Plocek [-] , J. Hamřík [-] , T. Beneš [-] , M. Janošec [-]

TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - K. Koblížek [-] , M. Podloucký [-] , V. Moravec [-] (87. J. Zachara [-] ) , T. Litochleb [-] , J. Štíbal [-] - J. Víška [-] , J. Kohout [-] , M. Neubauer [-] , K. Podloucký [-] (64. R. Synek [-] ) , M. Jirásek [-] - -

ŽK: 61. K. Tatíček , 72. T. Beneš , 82. J. Hamřík , 89. M. Janošec - 75. K. Koblížek .
Hráči zápasu: M. Janošec - J. Štíbal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - ROČÁREK Jiří (N), SLÁMA Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.