Doubravník rozhodl hned v úvodní dvacetiminutovce


Branky


0

Hosté vstoupili do utkání velmi aktivně a prakticky jej rozhodli během prvních dvaceti minut. Brankář domácích Ondřej Chalupa musel lovit míč ze své sítě hned čtyřikrát. Domácí korigovali skóre až ke konci prvního poločasu. Druhá polovina utkání již branku nepřinesla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vynikající začátek hostů rozhodl o osudu utkání

Natěšení hráči Doubravníka vlétli do zápasu jako uragán. Hned po pěti minutách vypálil Miroslav Vojta tvrdě a hlavě přesně a hosté šli do vedení. O tři minuty poté využil Tomáš Beran zaváhání domácí obrany a bylo to 0:2. Zápas byl plně v režii Doubravníka, domácí nebyli schopni vůbec podržet balón, do šancí se prakticky nedostávali. To na druhé straně to bylo jiné. Podskočení vlachovského stopera otevřelo cestu ke třetímu gólu. V 13. minutě dorážel z malého vápna Antonín Zadražil. Totální demolici oslabeným Vlachovicím zasadil přesným přímým kopem Karel Vojta. Domácí byli zralí na ručník, vypadalo to na pořádný debakl. Naštěstí pro ně, ale přišla občerstvovací přestávka a po ní tempo hry polevilo. Doubravník byl nadále lepším týmem, ale hra se pomalu vyrovnávala. Nikdo se prakticky nedostával k přímému ohrožení branky, až přišel závěr poločasu, rychlý Jan Nečas a jeho přesná střela znamenající drobnou korekci - 1:4.

Druhý poločas se již jen dohrával

Druhý poločas se víceméně dohrával. Nepříliš pohledný fotbal na malém hřišti nemohl diváky nikterak nadchnout. Vlachovští hráči se snažili s výsledkem něco udělat, hosté však bránili pečlivě. A prakticky to samé se odehrávalo na druhé straně. Spíše náznaky šancí by se daly napočítat na prstech jedné ruky. Po závěrečném hvizdu se mohli radovat příznivci hostujícího celku po výhře 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Vlachovice
Karel Petr - trenér: Bohužel už druhý zápas nás dostihl problém velkého množství omluvenek. Proti mladým, namotivovaným klukům jsme v jedenácti neměli prakticky šanci. Po dvaceti minutách bylo po zápase, těší mě, že ani za tohoto stavu naši hráči zápas nezabalili a zbytek odehráli se ctí.

FK Doubravník
Petr Brázda - vedoucí mužstva: Z Vlachovic si díky aktivnějšímu začátku zápasu odvážíme zaslouženě tři body. První půl hodiny hřiště zcela ovládlo naše mužstvo. I přes úmorné teplo, které bylo znát na všech hráčích, a tlak soupeře jsme na poměrně tvrdém terénu domácí tým přehrávali a udrželi vedení až do konce. Kluci hráli výborně, i když určité rezervy ještě máme. Snad se nám bude dařit i v dalších utkáních.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: KŘÍŽ Daniel - RŮŽIČKA Miloš (N), SOMMER Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.