Miloš Moc

Reportáž

FOTO: Sporting nakonec zdolal oslabený Řepov


V sobotu se na Astonce potkal rozjetý Sporting s Řepovem a očekával se vyrovnaný zápas. To se nakonec potvrdilo i přesto, že Řepov díky šíři svého kádru musel od 20. minuty hrát v oslabení. Sporting ovšem zápas rozhodl až v poslední půlhodině, i tak si ale připsal další tři body za výhru 3:1.


Reportáž

FOTO: Hráči z Hrubého Jeseníka B vybojovali remízu se Mcelama i za svého zraněného spoluhráče


Nedělní utkání 22. kola nabídlo zajímavé utkání, ve kterém nakonec domácí dokázali stáhnout manko a remízovali se Mcelama 3:3. Utkání bylo bohužel ovlivněno ošklivým zraněním domácího hráče Martina Rysa, pro kterého musela přijet záchranka a utkání bylo na půl hodiny přerušeno. V tabulce Hrubému Jeseníku B patří 7. místo díky lepšímu skóre před Strakama B. Mcely jsou stále na prvním místě, ale jejich náskok se snížil na pouhé 4 body, i když mají o proti druhým Žitovlicím jeden zápas k dobru. 


Reportáž

FOTO: Dolní Bousov vyloupil Pěčice


Napínavý zápas byl k vidění v Pěčicích, kam zavítal velmi dobře hrající DBSK a ani tentokrát se početná divácká kulisa nenudila. Utkání rozhodl dvougólový hostující střelec Klíma.


Reportáž

FOTO: Pěčice nasázely Jabkenicím devět branek


Klíčový zápas v boji o záchranu sehrály Jabkenice s Pěčicemi. Hosté přijeli posilněni o několik hráčů "A" týmu a na hřišti to bylo znát. Činil se především Kiceluk, kter nastřílel pět branek a celkem hosté nasázeli do domácí sítě děvět branek.

 

Reportáž

FOTO: Sporting na Astonce roztřílel Klášter


V dalším důležitém boji o záchranu uspěl Sporting a dostal se opět z sestupových vod. Domácí na svého soupeře od úvodních minut nastoupili a po zásluze nakonec brali tři body za vítězství 7:3.