Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sporting na Astonce roztřílel Klášter


Branky


0

V dalším důležitém boji o záchranu uspěl Sporting a dostal se opět z sestupových vod. Domácí na svého soupeře od úvodních minut nastoupili a po zásluze nakonec brali tři body za vítězství 7:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový úvod Sportingu

Lepší vstup do utkání si hráči Sportingu asi nemohli přát. Hned v první minutě utkání se prosadil hráč minulého kola David Boško. O šest minut později bylo na Astonce ještě veseleji, neboť svou první branku zápase vstřelil Knespl a tak to bylo záhy 2:0. Hostujicí hráče ovšem dva inkasované góly nezlomili a ve 14. minutě přišlo snížení po nenápadné střele Bendla, se kterou si Bílek nedokázal poradit. Ovšem Sporting si taktéž přichystal rychlou odpověď a už v 19. minutě to opět bylo o dvě branky, když podruhé v zápase překonal Šimíčka Knespl. Ještě větší klid přinesl na domácí kopačky sváteční střelec Sedlák, který ve 35. minutě zvýšil skóre na 4:1. S tímto stavem se tak šlo do poločasové pauzy.

Knespl dovršil hattrick

Možná i díky uspokojení a vědomí pohodlného náskoku nastoupili domácí hráči do druhé půle vlažně a horko těžko se dostávali do tempa. Nižších obrátek Sportingu využil v 59. minutě hostující Antoš, který tváří v tvář Bílkovi zamířil přesně k tyči - 4:2. Dramatickou koncovku zápasu ovšem odmítl Javůrek, který se v 67. minutě trefil pěkně z voleje a vrátil domácím tříbrankový náskok. Tato branka Klášter zřejmě definitivně zlomila a za další dvě minuty musel Šimíček lovit míč ze sítě již pošesté. Postaral se o to Křiváček, který dorazil do branky vyraženou střelu. Pět minut před koncem přidal Sporting ještě sedmou branku. Krásnou přihrávku Povšíka si našel Knespl a zaknihoval hattrick. Ovšem poslední slovo měl hostující Antoš, který v 88. minutě překonal podruhé v zápase Bílka a stanovil konečné skóre na 7:3. Sporting tak udělal další výrazný krok směrem k záchraně.



Ohlasy k zápasu


FC Sporting Mladá Boleslav
Michal Bílek - trenér: "Dnes jsme měli nejlepší první poločas v celé sezóně. Měli jsme spoustu skvělých akcí, kombinací, centrů a tomu odpovídá i počet vstřelených gólů. Druhý poločas už nám tak herně nevyšel, přesto jsme dokázali třikrát skórovat. S vědomím vysokého vedení jsme bohužel nechali soupeře nebezpečně útočit a vstřelit dva góly. Udělali jsme další důležitý krok k záchraně. Musíme však dál poctivě pracovat a získat další body."




Sestavy


FC Sporting Mladá Boleslav
J. Bílek [-] - D. Boško [-] , R. Křepelka [-] , V. Povšík [-] (86. L. Nevosad [-] ) , M. Leskovjan [-] (33. J. Křiváček [-] ) , L. Knespl [-] , T. Murajda [-] (85. L. Mulač [-] ) , J. Javůrek [-] (81. J. Muras [-] ) , V. Tomášek [-] (70. M. Drahota [-] ) , A. Řechtáček [-] , M. Sedlák [-]

SK Klášter Hradiště n/J
P. Šimíček [-] - O. Najman [-] , J. Antoš [-] , J. Bendl [-] , J. Kandráč [-] , M. Knotek [-] , L. Novák [-] (77. T. Hajlich [-] ) , P. Rössler [-] , G. Horák [-] , T. Čermák [-] (46. T. Burda [-] ) , T. Král [-]

ŽK: 39. J. Bendl , 54. L. Novák , 84. J. Antoš .
Hráči zápasu: L. Knespl - J. Antoš .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: Mucek Martin - ŽMOLÍK Vojtěch, ŘEHOŘEK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.