Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hráči z Hrubého Jeseníka B vybojovali remízu se Mcelama i za svého zraněného spoluhráče


Branky


0

Nedělní utkání 22. kola nabídlo zajímavé utkání, ve kterém nakonec domácí dokázali stáhnout manko a remízovali se Mcelama 3:3. Utkání bylo bohužel ovlivněno ošklivým zraněním domácího hráče Martina Rysa, pro kterého musela přijet záchranka a utkání bylo na půl hodiny přerušeno. V tabulce Hrubému Jeseníku B patří 7. místo díky lepšímu skóre před Strakama B. Mcely jsou stále na prvním místě, ale jejich náskok se snížil na pouhé 4 body, i když mají o proti druhým Žitovlicím jeden zápas k dobru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovlivnilo zranění Martina Rysa

Domácí nastupovali k utkání s cílem potrápit lídra tabulky a uhrát s ním dobrý výsledek. Hosté přijeli získat potřebné body k zajištění postupu do III. třídy. Úvod utkání patřil domácím, kteří dokázali svého soupeře zaskočit rychlou brankou, když domácí nakopli dlouhý míč za obranu, hostující obránce tísněný domácím Jakubem Hájkem pouze odkopl míč na hranici velkého vápna, kde se jej zmocnil domácí kanonýr Tomáš Jirouš a střelou k pravé tyči pod břevno nedal hostujícímu brankáři šanci. Hosté po inkasované brance zvýšili svou aktivitu a snažili se o vyrovnání. To se jim podařilo o deset minut později, kdy se dokázal uvolnit Martin Hojsák a chladnokrevně zakončil. Za další dvě minuty již hosté vedli, když se dokázal prosadit Václav Klouček. Hosté se uklidnili a začali hrát svou hru, domácí se spoléhali na nakopávané míče za obranu, ale s jejich pokusy si hosté dokázali poradit. Ve 31. minutě vývoj utkání byl pro hosty mnohem veselejší, když se podruhé v utkání dokázal prosadit kanonýr Martin Hojsák a poslal hosty do dvoubrankového vedení. Poté přišla nešťastná 35. minuta utkání, kdy se srazil domácí Martin Rys s hostujícím Janem Němečkem a při svém pádu na zem si způsobil vážné zranění ramene a zlomeninu paže. Musela být přivolána záchraná služba a utkání bylo na půl hodiny přerušeno. V tu chvíli ani jeden z týmů neměl myšlenky na fotbal, ale starost o zraněného hráče. Nakonec se oba dva týmy rozhodly v utkání pokračovat, hostující Jan Němeček byl ze zranění nejvíce otřesen a dohrával první poločas s velkým sebezapřením. Do konce poločasu již žádná branka nepadla. 

Domácí dotáhli utkání k remíze

Do druhého poločasu domácí hráči nastoupili s cílem bojovat o lepší výsledek za svého zraněného kamaráda. Domácí byli aktivnější a tlačili se do zakončení. Snížit se jim podařilo v 66. minutě, když hostující brankář špatně vyběhl, byl pozdě v souboji s domácím útočníkem, který hlavou zklepl míč na penaltu, kde byl Marek Šifta, který již neměl problém dostat balón do prázdné brány. Snížení vlivo domácím novou sílu do žil, hosté se snažili, ale s jejich pokusy si dokázala poradit pozorná domácí obrana. Domácí bojovali, snažili se o vyrovnání a jejich úsilí se vyplatilo osm minut před koncem zápasu, kdy domácí nakopli dlouhý míč za obranu na Tomáše Raise, který postupoval sám na brankáře, který proti němu zkusil vyběhnout, ale domácí hráč ho přeloboval z hranice velkého vápna. Podařilo se mu tak vyrovnat na konečných 3:3, což bylo pro domácí odměna za bojovnost a odhodlání ve druhém poločase. 



Ohlasy k zápasu


Hrubý Jeseník B
Tomáš Jirouš (útočník): "Pro nás je to parádní výsledek. Škoda jen toho zranění, co se stalo Martinovi. Všichni doufáme, že se dá brzy do pořádku a zase si s námi půjde kopnout."

Mcely
Petr Hájek (trenér): "Zápas byl hodně ovlivněn ošklivým zraněním domácího Martina Ryse, to je podle mě hlavní hrdina zápasu, jelikož do příjezdu záchranky s námi vtipkoval a celé zranění nesl statečně. Uznání zaslouží i ostatní hráči z Hrubého Jeseníku, kteří poté za zraněného kamaráda zabrali a dotáhli zápas k remíze. Z utkání máme bod, ale o body zde vůbec nešlo, hlavní je, aby se Martin Rys brzo uzdravil a opět mohl hrát fotbal, i když v letošní sezóně už to nebude."



Sestavy


Hrubý Jeseník B
L. Pulda [-] - T. Jirouš [-] , J. Hájek [-] , J. Frcek [-] (47. M. Šifta [-] ) , D. Pulda [-] (65. T. Rais [-] ) , M. Rys [-] (35. D. Hájek [-] ) , T. Rybín [-] , L. Hora [-] , J. Jeník [-] , T. Vyskočil [-] , L. Krejčík [-] (25. M. Kolarovský [-] )

Mcely
D. Bartoš [-] - J. Kulhánek [-] , O. Bartoš [-] (85. J. Nešněra [-] ) , M. Hojsák [-] , J. Němeček [-] - L. Bartoš [-] , V. Klouček [-] , V. Löbl [-] (65. T. Knytl [-] ) , J. Pažout [-] - M. Hojsák [-] , D. Fejér [-] -

ŽK: 75. V. Klouček .
Místo: Hrubý Jeseník. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - KURKA Miloš, HOJSÁK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.