Lukáš Marek

Reportáž

V prvním zápase se rozešly Kralovice se Staňkovem smírně

23.06.2022 17:19 Plzeňský | Baráž 0

Kralovice po vítězství v Poháru Plzeňského krajského fotbalového svazu sahají po dalším velkém úspěchu. V cestě do krajského přeboru jim ale stojí Staňkov, který své místo v nejvyšší krajské soutěži chce uhájit. V prvním vzájemném zápase byl ústřední postavou brankář Staňkova Ladislav Jánský. Právě jemu mohou hosté děkovat, že se v sobotu bude hrát od nuly.


Reportáž

FOTO: V zápase Čisté znovu padalo hodně branek, body si odvážejí ale Pustověty


Čistá - Souboj celků ze spodní části tabulky nabídlo 16. III. třídy. Dalo se očekávat vyrovnané utkání, ale hostující Pustověty od úvodních minut byli aktivnějším celkem a z Čisté vezou plný počet bodů.


Reportáž

Sýkořice schytala v Čisté dabakl a vyhlíží uzdravení klíčových hráčů


Zajímavé utkání bylo k vidění mezi Čistou a Sýkořicí. Za domáci nastoupil k prvnímu utkání po operaci kolene Pavel Bedenk. Svojí hladovostí po fotbale byl hlavím motorem domácího týmu. Naopak mužstvu Sýkořice se po jejich druhém místě v minulém ročníku nyní moc nedaří nedaří. Může za to určitě i marodka řady klíčových hráčů.


Reportáž

Žihle B doma uspěla šesti góly!



Hned osm branek padlo v duelu Žihle B - Kralovice B. Z vítězství se radovali domácí, kteří vyhráli díky "rodinnému" útoku. V ofenzivní řadě si totiž zahrál otec Jiří Tiesl se synem Filipem Hořejším.

 


Reportáž

V Čisté jako na houpačce! Ani po čtyřech zvratech ve skóre žádný z týmu nebral tři body.


Drama, za které by se nemusel stydět nejeden režisér, se odehrálo v Čisté. Celkem čytřikrát se vystřídaly týmy ve vedení, ale ani to nestačilo žádnému z nich na plný bodový zisk.

AKTUALIZOVÁNO 18.5.2016 


Reportáž

Tým TJ Čistá uhlídal body doma


V pořadí druhé utkání dvanáctého kola se sehrálo na hřišti v Čisté, ta zde přivítala hráče týmu TJ Roztoky. Domácí nic nedpocenili a v prvním jarním kole udrželi plný bodový zisk doma.