1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.06.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V prvním zápase se rozešly Kralovice se Staňkovem smírně


Branky


0

Kralovice po vítězství v Poháru Plzeňského krajského fotbalového svazu sahají po dalším velkém úspěchu. V cestě do krajského přeboru jim ale stojí Staňkov, který své místo v nejvyšší krajské soutěži chce uhájit. V prvním vzájemném zápase byl ústřední postavou brankář Staňkova Ladislav Jánský. Právě jemu mohou hosté děkovat, že se v sobotu bude hrát od nuly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staňkovu se podařilo dát rychlý gól. Do balónu se z dálky opřel Jakub Šimůnek a poslal svůj tým do vedení. Těsně před koncem první půle mohlo být vyrovnáno. Ve velké příležitosti ale míč na poslední chvíli vypíchl, a šanci Kralovic zhatil, hostující záložník Hodan. V důležitém zápase pro oba týmy vedl po prvních 45 minutách Staňkov.

 

 

Ve druhém poločase byli domácí lepší a tlačili se za gólem. Staňkov se jen bránil. Několik šancí zastavil svými zákroky brankář Jánský. Kralovice vyrovnali v 61. minutě po špatném vyhodnocení situace brankářem a obránci Staňkova, kteří si mylně mysleli, že je míč v zámezí. Obrana hostů přestala hrát a této situace využili hráči Kralovic. Konkrétně Pavel Vrána, který zužitkoval přihrávku před odkrytou bránu. 320 diváků, kteří si během středečního podvečera našli cestu na hřiště v Kralovicích, vidělo remízu 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
David Běláč, hráč: Myslím si, že jsme byli po celý zápas lepším týmem, ale bohužel jsme nedokázali využít šance, které jsme měli a doplatili jsme na vlastní produktivitu. Nepomohl nám ani rychlý gól Staňkova, po kterém bylo těžké skóre dotahovat.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Věděli jsme, že domácí mají kvalitní tým. Dokazovali to v I.A třídě a dokonce porazili Tachov ve finále poháru. Ve třetí minutě jsme se dostali krásnou ranou Šimůnka z dálky do vedení a pak to byl boj. Domácí měli jedinou velkou šanci v 44. minutě, kdy na poslední chvíli vypíchl Hodan a zabránil téměř jistému gólu. Druhou půli musíme sportovně uznat, že Kralovice byly po většinu lepším týmem a měly dvě až tři velké šance, kdy nás podržel, dnes nejlepší hráč na hřišti, Ladislav Jánský. Odveta je naprosto otevřená. Tímto zvu celou širokou veřejnost na sobotní odvetu na Městský stadion do Staňkova.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Chvosta [-] (46. O. Berbr [-] ) , O. Růžek [-] (46. P. Vrána [-] ) , M. Bulín [-] (79. M. Pánek [-] ) , M. Řenč [-] , T. Kříž [-] (88. D. Sládek [-] ) , J. Lavička [-] , L. Sládek [-] , J. Kulhánek [-] , M. Kůsa [-] , J. Vlk [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - J. Vrba [-] (46. T. Gust [-] ) , N. Arrammach [-] (88. J. Mařík [-] ) , J. Kubina [-] (15. M. Kastl [-] ) , J. Šimůnek [-] , T. Pitipáč [-] (79. A. Kolros [-] ) , O. Hrdina [-] , M. Hodan [-] , F. Dolejš [-] , D. Drudík [-] , T. Doležal [-]

Počet diváků: 320. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - FRGAL Lukáš, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.