Jirka Duchoň

Reportáž

FOTO: Mšec-Nové Strašecí doma přehrálo statečnou rezervu z Hostouně


V sobotu se proti sobě postavily kluby z Mšeci-NS a Hostouně. Domácí šli do zápasu v roli jednoznačného favorita a svou roli se jim podařilo potvrdit až v druhé polovině druhého poločasu. Hostouň se stále nachází na předposlední pozici, Mšec-NS i nadále ztrácí dva body na vedoucí Dobrovíz.


Reportáž

OBRAZEM: O výhře Tuchlovic rozhodl dvěma góly Bureš! Tuchlovice už jsou druhé


AFKáčko na domácí půdě díky dvěma gólům v závěrečných minutách přehrálo hosty z Průhonic. Ti tedy odjížděli na druhou stranu Prahy bez bodu a už jsou jen o bod předposlední. Za fotografie z utkání děkujeme Jiřímu Duchoňovi.


Reportáž

FOTO: Souboj o druhé místo ovládl po přestřelce Rynholec


Poslední kolo rakovnické III. třídy skup. A nabídlo souboj o druhé místo. Ve šlágru kola se příchozí diváci rozhodně nenudily. Góly padaly na obou stranách a do poslední minuty bylo o co hrát. Utkání nakonec urval na svou stranu Rynholec, který se tak naladil na dokopnou posunem na druhé místo.


Reportáž

FOTO: Suverénní Tuchlovice nadělily Chlumci bůra


Tuchlovice zažívají velmi povedenou sezonu a proti Chlumci to jen potvrdily. Po vysokém vítězství se kladenský celek drží stále na druhém místě, ze kterého nehodlá ustoupit. Hosté chtěli překvapit, což se ani zčásti nepodařilo a nakonec si odvážejí pět kusů.


Reportáž

FOTO: Benešov zaslouženě vyhrál na půdě Rakovníku

17.09.2019 22:25 ČFL A 27

Rakovník přivítal doma Benešov, který po špatném úvodu sezóna nakopla výhra v poháru nad Pardubicemi. Benešov utkání dominoval a po zásluze získal tři body.


Reportáž

FOTO: Rakovník zahazoval jednu šanci za druhou a Beroun odjížděl s plusovým bodem

19.11.2018 00:00 Divize A 31

Beroun zajížděl v rámci posledního podzimního kola do nedalekého Rakovníka. Souboj těchto dvou známých týmů dopadl lépe pro hosty, kteří byť v zápase nebyli lepší a přečkali mnoho šancí domácích, po penaltách brali plusový bod.


Reportáž

FOTO: Hořovicku patřil konec zápasu, z Rakovníka ale odjíždělo s prázdnou

05.11.2018 22:58 Divize A 32

Hořovicko mělo o dva body více než Rakovník. Nyní došlo ke vzájemné konfrontaci obou celků, které jsou vcelku pravidelnými soupeři. Domácí SK získalo dvougólové vedení, na které hosté odpověděli pouze kontaktní brankou a na vyrovnávací už nedošlo.


Reportáž

FOTO: Čížová odjíždí jen s bodem, rakovnické SK bere zlaté dva

02.09.2018 22:15 Divize A 39

Do Rakovníka zajížděla Čížová, která má zkušený a kvalitní kádr. V tomto zápase měla více ze hry, ale na více než jeden gól se nezmohla. Domácí celek bere remízu všema deseti a v penaltovém rozstřelu se k němu přiklonilo pomyslné fotbalové štěstíčko, které znamelo plusový bod.


Reportáž

FOTO: Výhru Strašecí režíroval Kaválek


Nové Strašecí - V rámci třetího kola Ondrášovka KP se střetly dva týmy, které doposud nebodovaly. Nováček soutěže z Poděbrad zavítal do Nového Strašecí s mladým týmem a nečekalo ho zde nic jednoduchého.


Reportáž

FOTO: Dobříš odjížděla z Rakovníka s prázdnou

19.08.2018 21:56 Divize A 33

Po domácí výhře Dobříš zajížděla do královského města Rakovník, kde jí čekalo místní SK. To se v prvním kole představilo v Soběslavi, odkud odjíždělo s prázdnou. Tyto celky se potkávají hodně často, a tak šlo o několikátý souboj těchto týmů, ze kterého vyšlo nyní vítězně domácí mužstvo.


Reportáž

FOTO: Soběslav na úvod zdolala SK Rakovník

12.08.2018 15:02 Divize A 29

Soběslav - Z důvodu oslav 115 let SK Rakovník vyšlo vedení Soběslavi vstříc Rakovnickým a utkání se hrálo v dopoledních hodinách. O vítězi rozhodla jediná branka.


Reportáž

FOTO: Soběslav si snadno poradila před svými fanoušky s Rakovníkem

13.05.2018 13:05 Divize A 29

 

Fotbalisté Soběslavi změřili ve 25. kole Fortuna Divize B síly s SK Rakovníkem, který nepřijel na hřiště soupeře s cílem bodovat a předvedl špatný výkon, když inkasoval čtyři góly, sám žádný nevstřelil a prohrál jednoznačně 4:0.


Reportáž

FOTO: Šlágr kola v Rakovníku nabídl krásný zápas, šťastnější byly Karlovy Vary

09.04.2018 21:23 Divize A 36

Vedoucí Slavia Karlovy Vary zavítala ve šlágru 20. kola Fortuna Divize A do Rakovníka, kde diváci byli svědky čtyř branek a penaltového drama, které vyzněly ve prospěch hostů. Slavia se musela obejít bez svého kanonýra Martina Psohlavce, který tak přišel o zápas proti mateřskému týmu, a brankáře Dana Strnada, jenž onemocněl v den utkání. Do základní sestavy Karlových Varů se naopak vrátil Jan Kalina. Nejlepšího střelce soutěže Martina Psohlavce nahradil Milan Novotný. Slavia nastoupila do utkání proti Rakovníku bez náhradního brankáře.


Reportáž

FOTO: Rakovník podruhé v řadě vyhrál, Březová naopak venku podruhé padla

07.05.2018 23:20 Divize A 27

Fotbalisté Rakovníku se stali jedním ze sedmi týmů, který dokázal ve 24. kole Divize A využít domácího prostředí a zvítězit, když před svými fanoušky porazil 2:1 Březovou bez Davida Vaněčka a Pavla Horvátha v sestavě. Jediným celkem, který venku dokázal vyhrát se stala mimochodem Doubravka.


Reportáž

FOTO: Hořovicko venku podruhé v řadě vyhrálo, vysokou výhru nad Plzní potvrdilo v Rakovníku

24.04.2018 00:26 Divize A 32

Hořovicko se v neděli představilo na hřišti SK Rakovníku a navzdory nepříznivému vývoji zápasu dokázalo vyhrát, když v závěru utkání vstřelilo dva slepené góly. Divize A opět ukázala, že každý tým může porazit každý. Hořovicko vstupovalo do zápasu v roli papírově slabšího týmu, po výhře 2:1 si ovšem domů odvezlo všechny tři body a vyhrálo podruhé v řadě.


Reportáž

FOTO: Rynholec smetl Rudu


Jednoznačný průběh mělo utkání Rynholce a Rudy, když domácí vyhráli přesvědčivě 7:0. Hattrickem se blýskl Milan Beran. Obsáhlou fotogalerii připravil Jiří Duchoň!


Reportáž

FOTO: Milevsko neudrželo vedení a bere jen bod

28.05.2016 21:45 Divize A 0

Po bezgólovém prvním poločasu se zásluhou Dvořáka ujali vedení Jihočeši, navíc hráli od 71. minuty proti oslabenému Novému Strašecí. To však nic nevzdalo a J. Mrázek v 83. minutě vyrovnal na 1:1. Rozstřel vyzněl pro Sokoly a ti tak získali velmi cenné dva body v boji o záchranu.


Reportáž

FOTO: Nové Strašecí udrželo vedení i v deseti lidech

14.05.2016 22:43 Divize A 0

Zápas mezi Strašecím a Třeboní rozhodla jediná trefa Mrázka z 24. minuty. Hosté nevyužili ani půlhodinovou přesilovku po vyloučení gólmana Kuta. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!


Reportáž

FOTO: Zraněními zmítané Nové Strašecí nemělo proti Klatovům šanci

30.04.2016 19:21 Divize A 0

Západočeský tým vstřelil Sokolům čtyři branky, které si rovnoměrně rozdělil do obou poločasů. Dvakrát skóroval obránce Janda. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!