Tomáš Loup

Reportáž

Oznámkujte šlágr kola, ve kterém byla ve Velké Bíteši k vidění reklama na fotbal


Zápas prvního s druhým byl v sobotu k vidění ve Velké Bíteši. Již z toho postavení je jasné, že se jednalo o jednoznačný magnet kola, který mohl hodně napovědět, jak dopadne vzájemný duel těchto celků v perspetivě celého ročníku. Bíteš minule poprvé v ročníku padla, prohrála s Přibyslaví, o to víc by se jí dnes hodil úpěšný reparát. Jemnicko naopak po dvou prohrách dokázalo vyhrát, doma porazilo Světlou 2:0.


Reportáž

Sapeláci první jarní body nezískali, v taháku kola zvítězila Bíteš


Velkou pozornost na sebe poutalo dopolední utkání ve Stáji. Zranění a tresty od disciplinárky oslabily domácí Sapeláky v nejméně vhodnou dobu. Po dvou jarních prohrách by rádi konečně vyhráli ,ale čekala je dosud neporažená vedoucí Velká Bíteš. Byl to právě dnešní hostitel, který měl na podzim možná nejblíže k tomu, aby získal skalp Bíteše. Tehdy ve 4. kole zachraňoval remízu Tomáš Dvořák až v nastaveném čase. Ten samý hráč stál u klíčového gólu i dnes..


Reportáž

Lídr soutěže neudržel vedení a na úvod remizoval


Pro mnohé překvapivý vítěz podzimu Velká Bíteš se na úvod jara představil v Jaroměřicích. Ty první celek potrápili již na podzim, kdy po boji padly v Bíteši nejtěsněji 1:0. Že to nebude mít Velká Bíteš na začátek jara jednoduché, to se v zápase samém potvrdilo a týmy nakonec braly po bodu po remíze 1:1.