1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:30

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sapeláci první jarní body nezískali, v taháku kola zvítězila Bíteš


Branky


0

Velkou pozornost na sebe poutalo dopolední utkání ve Stáji. Zranění a tresty od disciplinárky oslabily domácí Sapeláky v nejméně vhodnou dobu. Po dvou jarních prohrách by rádi konečně vyhráli ,ale čekala je dosud neporažená vedoucí Velká Bíteš. Byl to právě dnešní hostitel, který měl na podzim možná nejblíže k tomu, aby získal skalp Bíteše. Tehdy ve 4. kole zachraňoval remízu Tomáš Dvořák až v nastaveném čase. Ten samý hráč stál u klíčového gólu i dnes..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlé vedení Bíteše odpověděl Dvořáček

Již ve třetí minutě unikl po levé straně P. Takács, přesně nacentroval před branku Filipu Dvořáčkovi, jeho gólovou střelu však brankář hostí reflexivně vyrazil. O tři minuty později hosté nádherně vypálili zpoza šestnáctky, skvělým zákrokem se prezentoval P. Koubek v brance domácích. V 8. minutě zahrávali hosté roh, vznikla nepřehledná situace, ze které nakonec hostující Spartak vytěžil vedoucí gól, když míč do sítě dotlačil David Rozum – 0:1. Kdo si myslel, že se velmi oslabený tým Sapeli Polná nezmůže na odpověď, ten se mýlil. Domácí bojovali a vyrovnání přišlo ve 29. minutě z kopačky Filipa Dvořáčka, který tím potrestal faul na M. Špendlíčka  - 1:1. O minutu později po pohledné kombinaci prověřil hostujícího gólmana J. Szabó, o chvíli později pálil J. Vacek vedle soupeřovy branky. Po půlhodině so opětovně ozvali hosté. Ve 33. minutě jejich tutovku likvidoval P. Koubek , o minutu později pak vyhlavičkoval míč z branky Vacek. Závěr patřil opět domácím - dvě minuty před půlí mohl strhnout vedení Szabó, jenž se skvěle uvolnil, ale gólmana K. Janouška již nepřekonal.

Hosté strhli vítězství na svoji stranu

I do druhé půle vstoupili aktivněji domácí. Velkou šanci si vypracoval  agilní Dvořáček. Tváří v tvář gólmanovi se však rozhodl pro přihrávku, kterou hosté stačili zablokovat. A tak znovu platilo okřídlené nedáš - dostaneš. Hosté rozehráli v 57. minutě standardku a na jejím konci byla hlavička kanonýra Tomáše Dvořáka1:2. Domácí se pak snažili o odpověď, ale snahu jim zkomplikovalo střídání J. Szabó, který musel kvůli zranění dolů. V 63. minutě zahrával přímý kop Dvořáček, náběh dobře načasoval L. Rychtecký, branku však ve skluzu přestřelil. O chvíli později spálil tutovku Matějíček, jeho střela skončila těsně vedle levé tyče. Hosté mohli definitivně rozhodnout deset minut před koncem, jenže zakončili slibnou příležitost vedle. V závěrečném tlaku pálili domácí M. Antoš vedle a M. Špendlíček do břevna. Lídr soutěže tak uhájil vítězství 2:1, domácí naopak na jaře ještě nebodovali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Sapeli Polná: Náš silně oslabený tým zaslouží absolutorium. Odvedl poctivý výkon a při troše štěstí mohl být výsledek opačný. Nebojovali jsme dnes jen se soupeřem, ale i s okolními vlivy. Kluci zaslouží uznání i v tom, že se nikdo z nich nenechal vyloučit a nakonec měli více karet a také vyloučení důrazní hosté..

FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Velké Bíteše: Myslím, že se hrálo pohledné a bojovné utkání. My jsme na začátku a pak v několika pasážích dominovali, nebyla nám navíc uznána, podle mě zcela regulérní, branka. Párkrát nás podržel brankář, ale vcelku vzato jsme si výhru zasloužili. Mrzí mě obdržené karty, po kterých domácí hodně volali..



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - M. Špendlíček [-] , J. Szabó [-] (58. M. Antoš [-] ) , F. Dvořáček [-] , P. Matějíček [-] , P. Takács [-] , J. Lokvenc [-] , J. Vacek [-] , L. Rychtecký [-] , P. Tržil [-] , P. Fišer [-]

FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - L. Střecha [-] , J. Pokorný [-] (80. T. Mrňa [-] ) , L. Kerber [-] , L. Kopáček [-] , J. Horký [-] - D. Rozum [-] (83. T. Loup [-] ) , T. Nekuda [-] , R. Valsa [-] , O. Mucha [-] - T. Dvořák [-] (87. J. Jelínek [-] )

Hráči zápasu: P. Fišer - J. Horký , L. Kerber .
Místo: Stáj. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUČERÍK Milan - VEČEŘA Martin, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.