1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže neudržel vedení a na úvod remizoval


Branky


0

Pro mnohé překvapivý vítěz podzimu Velká Bíteš se na úvod jara představil v Jaroměřicích. Ty první celek potrápili již na podzim, kdy po boji padly v Bíteši nejtěsněji 1:0. Že to nebude mít Velká Bíteš na začátek jara jednoduché, to se v zápase samém potvrdilo a týmy nakonec braly po bodu po remíze 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bíteš se dosatala rychle do vedení, domácí však dokázali odpovědět

Hosté nastupovali v roli mírného favorita a také  se brzy dostali do vedení. Radek Valsa dostal míč za obranu a po nedůrazném počínání obrany Jaroměřic vystřelil na zadní tyč – 0:1. Velká Bíteš tak od 9. minuty vedla. Domácí poprvé zahrozili, když před osamoceným Danielem Hovězem na poslední chvíli zasáhl brankář K. Janoušek. Potom se hrálo převážně ve středu hřiště, bez větších příležitostí. Poslední velkou šanci první půle spálil domácí Z. Melán, který po přihrávce M. Prokeše nedokázal z malého vápna prostřelit Janouška.

Janoušek si vybral slabší chvilku a bylo z toho vyrovnání

Jestliže v první půli měl mírně navrch lídr z Bíteše, tak po změně stran začal spíše bránit hubené vedení. Iniciativu převzaly domácí Jaroměřice. Destrukce se zaslouženého vyrovnání dočkala v 60. minutě. Přímý kop z levé strany zakroutil na přední tyč Aleš Palát a po hodině hry nachytal Janouška na švestkách – 1:1. Bíteš mohla ještě strhnout vítězství na svou stranu. Po centru se ocitl na místě penalty nikým nehlídaný R. Valsa, ale míč z první nezasáhl přesně a přestřelil. Zbytek zápasu se odehrál opatrně a obě mužstva se spokojila s konečnou remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Soupeř byl v první části více na míči, čemuž napomohlo, že rychle vedl. Postupem času jsme však přebrali iniciativu a stali se lepším týmem. Zaslouženě vyrovnali a možná jsme mohli dosáhnout na všechny body. Překvapila mě Bíteš, jak v druhé půli bojácně - zaměřila se na hlídání výsledku a my ji po zásluze potrestali!

FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Velké Bíteše: Půl hodiny jsme předváděli to, co jsem po klukách chtěl. Pak jsme museli nuceně střídat tak, jak jsme nechtěli, ze zápasu jsme vypadli a již jsme se do toho nedostali. Poprvé jsme se pořádně sešli kompletní a po té bídě v přípravě to nedopadlo nejhůř. Máme ale v úvodních utkáních smůlu na zranění, což je nepříjemné..



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - M. Svoboda [-] , M. Hutař [-] , D. Karásek [-] , Z. Karásek [-] - A. Palát [-] (73. F. Hvězda [-] ) , F. Svoboda [-] , M. Trnka [-] (80. J. Stejskal [-] ) , D. Hověz [-] - M. Prokeš [-] , Z. Melán [-] (55. T. Hambálek [-] ) -

FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - L. Střecha [-] , J. Pokorný [-] , J. Horký [-] , L. Kerber [-] , L. Kopáček [-] (76. T. Mrňa [-] ) - O. Mucha [-] , D. Rozum [-] (72. T. Loup [-] ) , T. Nekuda [-] , R. Valsa [-] - T. Dvořák [-] (42. M. Ivančík [-] )

ŽK: 42. Z. Karásek , 52. Z. Melán , 69. M. Hutař , 90. D. Hověz - 80. M. Ivančík , 90. J. Pokorný .
Hráči zápasu: K. Klubal , D. Karásek - R. Valsa .
Místo: Jaroměřice n. R.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - STEHLÍK Michal, TESAŘ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.