Martin Plicka

Reportáž

FOTO: Z přestřelky vezou dva body Horní Počaply


Zejména úvody obou poločasů znamenaly konečné vysoké skóre 3:3. V hostujícím dresu se činil zejména dvougólový Žídek. Domácím k potřebné výhře nestačily ani dva slepené góly z první čtvrthodiny utkání.


Reportáž

FOTO: Počaply zdolaly Mšeno a dostali se na hranici 30 bodů


Dva góly už do deváté minuty udaly ráz tomuto utkání. Hosté sice ve druhé půli během dvou minut snížili na rozdíl jediné branky, na body to ale nakonec nestačilo.


Reportáž

Počáply vezou z Obříství výhru


Souboj o šest bodů zvládli lépe hostující hráči Horních Počapel, kteří tak přerušili sérii úspěchů Obříství před vlastními fanoušky. Po jednogólové výhře jsou opět blíže k záchraně.


Reportáž

Počaply si polepšily v boji o záchranu


Veledůležité body získali na vlastním trávníku hráči Horních Počapel. Ti si poradili se soupeřem z Dolan, přestože už od 10. minuty prohrávali. Ještě v průběhu první půle ale výsledek otočili.


Reportáž

FOTO: Počaply zvládly záchranářský souboj ve Vehlovicích


Velmi důležitý souboj o přežití v soutěži se odehrál ve Vehlovicích. Zatímco první půle vyšla lépe domácím, hosté předvedli závěrečné vzepětí, které pečetili gólem z penalty 5 minut před koncem.


Reportáž

V Horních Počaplech gól nepadl


Ani jednu jedinou branku nenabídli aktéři tohoto utkání dychtivým fanouškům. Ti domácí tak mohou být alespoň částečně spokojeni se ziskem bodu proti silnému soupeři.


Reportáž

Horní Počaply zaskočily Vysokou


V úplně jiné formě než na podzim se v úvodu jara nachází fotbalisté Horních Počapel. Dokázali totiž o body obrat lídra z Tišic a nyní si připisují 3 body po výhře nad Vysokou.


Reportáž

Tišice nedokázaly vstřelit ani branku


Ani na druhý pokus nedokázali fotbalisté vedoucích Tišic v jarní části sezony zvítězit. Díky úspěšné exekuci pokutových kopů je ale ztráty příliš mrzet nemusí.