3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

18.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Počaply zaskočily Vysokou


Branky


0

V úplně jiné formě než na podzim se v úvodu jara nachází fotbalisté Horních Počapel. Dokázali totiž o body obrat lídra z Tišic a nyní si připisují 3 body po výhře nad Vysokou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na každé straně jedna branka

S jasným cílem - utnout prozatím nevýrazné jarní výkony, přijeli k zápasu hosté z Vysoké. Ti dosponují na papíře velmi silnou ofenzivou, která zatím ale k dobrým výsledkům nevede. Naopak domácí šli do zápasu povzbuzeni velecenným bodem z Tišic, což byl bodový zisk, se kterým nepočítali asi ani diskutující anonymní odborníci mělnického okresu ze serveru vysledky.lidovky.cz. První gól zápasu vstřelil domácí tým. Ke střele z velké dálky se odhodlal Fikart, jeho rána sice nebezpečně nevypadala, slabší chvilku si ale vybral gólman Vysoké Hamáček a musel lovit míč ze své sítě. 1:0. Hosté ale dokázali na úvodní branku velmi rychle zareagovat a již po 4 minutách bylo vyrovnáno. Zasloužil se o to po rychlé akci na levé straně tradiční střelec Rolenc. Ve zbytku poločasu mohli hosté strhnout vedení na svou stranu, jelikož byli výrazně lepším týmem, ale z množství střel a rohových kopů nedokázali ani jednou dostat míč za záda brankáře Šmejkala, a tak platil po polovině zápasu nerozhodný stav 1:1.

Druhá půle pro Horní Počaply

Hostující tým do druhé půle dvakrát vystřídal s jasnou snahou zvítězit. Namísto Sankota s Volfem se na hřišti objevili M. Skopka a zejména nebezpečný Žaba. Tento tah se ale trochu minul účinkem a hra hostí nebyla tak rychlá a nebezpečná jako v závěru první půle a příliš se nedařila ani rozehrávka od obránců. Ještě o poznání hůře pak bylo v 55. minutě, když domácí tým vybojoval rohový kop, do kterého se hlavou položil opět Fikart a poslal vedení na stranu Horních Počapel. 2:1. Vysoká vrhla síly do útoku a po vyrovnání volaly zejména šance Rolence a Trutnovského, ani jedna se ale neujala. Definitivní rozhodnutí tak přinesla 84. minuta, kdy se domácím podařil rychlý brejk zakončený Vrňákem a konečné skóre se tak ustálilo na stavu 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Počaply
Martin Plicka - sekretář: Hráči podali opět skvělý výkon proti zkušenému soupeři, poctivou hrou v defenzívě nepouštěli soupeře do větších šancí a naopak se nám dařilo trestat chyby soupeře.

FK Vysoká
Václav Řízek - trenér: S našimi dosavadními výsledky jsme na jaře hluboce nespokojeni. Pokaždé jsme byli fotbalovější než soupeř, ale na to se nehraje. Postrádám větší nasazení, pohyb a rychlejší hru. Musíme se zlepšit, hráči na to mají, ale v zápasech to neprodají.



Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - M. Rigo [-] , P. Lédl [-] , P. Peroutka [-] , P. Švihovec [-] - J. Vrňák [-] , B. Fikart [-] , J. Žídek [-] , J. Mikoláš [-] - A. Možný [-] (90. J. Plíhal [-] ) , J. Petera [-] (46. J. Váňa [-] )

FK Vysoká
S. Hamáček [-] - R. Finkous [-] , S. Vála [-] , V. Volf [-] (46. J. Žaba [-] ) , P. Malák [-] - M. Kettner [-] , J. Čermák [-] , A. Antonín [-] (80. J. Vilda [-] ) , J. Sankot [-] (46. M. Skopka [-] ) - J. Rolenc [-] , J. Trutnovský [-]

ŽK: 61. P. Lédl , 87. P. Švihovec - 83. S. Vála .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠVANCARA Miloslav - ŠULC Martin, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.