1:2
(1:0)
77. P. Bánovčin
85. M. Hanuš (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Počaply zvládly záchranářský souboj ve Vehlovicích


Branky


44. D. Chorvát - 77. P. Bánovčin , 85. M. Hanuš (p.)
0

Velmi důležitý souboj o přežití v soutěži se odehrál ve Vehlovicích. Zatímco první půle vyšla lépe domácím, hosté předvedli závěrečné vzepětí, které pečetili gólem z penalty 5 minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chorvát před poločasem otevírá skóre

Důležitý zápas "o šest bodů" se odehrál ve Vehlovicích. Domácí se museli obejít bez svého útočníka Bendy, přesto ale doufali proti soupeři, kterému se na jaře daří, v dobrý výsledek. Hosté se museli obejít bez svého kapitána a dirigenta zadních řad Lédla. Na lavičce obou týmů pak byl shodně připraven jediný náhradník. Po opatrném začátku převzali iniciativu hosté a domácí tým se spíše bránil a spoléhal na rychlé protiútoky. To byla osvědčená vehlovická taktika z minulých zápasů, tentokrát ale byla jejich hra plná nepřesností a kýžený efekt se nedostavil. Do vedení tak mohli jít hosté, kteří si vypracovali tři dobré šance. Ani jednou ale neuspěli, a tak v samotném závěru poločasu šli do vedení domácí. Chorvát dokázal zužitkovat přihrávku od I. Přády, a dal tak Vehlovicím do kabin uklidňující vedení 1:0.

 

Hosté se radují díky penaltě v závěru

Do druhé půle nastoupily na obou stranách stejné sestavy a Horní Počaply se ještě více začaly tlačit před branku soupeře. Obrana domácích ale vše zvládala až do 77. minuty, kdy před branku domácích letěl vysoký centr. Ten chtěl schovat do své náruče brankář Marek, hromové křiknutí ovšem nebylo následováno povedeným zákrokem a míč mu vypadl. Na brankové čáře byl připraven hostující Bánovčin, který míč pohotově dorazil do sítě. 1:1. Vypadalo to, že se oba týmy rozejdou smírně, když v 85. minutě nastala kontroverzní situace. Hosté vyslali své hráče na zteč branky, situace ovšem zaváněla hned dvojnásobným ofsajdem. Pomezní sudí Chládek ovšem nechal praporek dole a gólman Marek pronikajícího hráče fauloval. K nařízené penaltě se postavil kapitán týmu Hanuš a rozhodl o zisku všech bodů pro Horní Počaply. Ty se tak v tabulce se ziskem 21 bodů dotáhly na svého soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Závěr ovlivnila situace, kdy AR1 hostům neodmával ofsajd dvou hráčů, a to skoro půlmetrový (stál jsem jako pořadatel přesně na úrovni těchto hráčů a viděli to i počápelští diváci, kteří mi také říkali, že to byl ofsajd). Hostující útočník tak postupoval na našeho brankáře sám, i když se ho snažil zezadu rozhodit stoper Štauber. Při kličce brankář Marek nohama míč vypíchl, hostující hráč ale po kontaktu s nohou upadl a rozhodčí odpískal penaltu, ze které hosté dali vítěznou branku… Je pravda, že jsme tentokrát hráli špatně, ale tato situace výrazně ovlivnila výsledek zápasu. Protože pokud by brankář opravdu fauloval hostujícího hráče, který šel na něho sám, tak by musel dostat červenou kartu, ale on nedostal žádnou!

TJ Sokol Horní Počaply
Martin Plicka - vedoucí mužstva: Na zápas jsme odjížděli oslabeni o 3 hráče základní sestavy (Fikart, Lédl, Dohnal) pouze v 11, na střídání byl připraven pouze trenér Fidler. Už asi v 5. minutě měl 100% šanci Grohman, když uháněl sám na brankáře domácích, ale bohužel z toho branka nepadla. Domácí se prosadili ke konci prvního poločasu a ujali se vedení 1:0. Ve druhém poločase jsme se snažili marně stav srovnat až do 77. minuty, kdy brankáři domácích po rohu vyklouzl míč a Bánovčin ho dorazil do branky. Následně 5 minut před koncem dokonal obrat Hanuš z penalty po faulu v pokutovém území na útočníka Suka.



Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
P. Marek [-] - J. Najman [-] , J. Mašek [-] , L. Feigl [-] , J. Vališ [-] , V. Štauber [-] - P. Procházka [-] , J. Brejša [-] , D. Chorvát [-] , V. Přáda [-] - I. Přáda [-]

TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - R. Tichý [-] , P. Švihovec [-] - M. Hanuš [-] , S. Grohman [-] , J. Petera [-] (89. S. Fidler [-] ) , J. Žídek [-] , J. Mikoláš [-] - D. Suk [-] , P. Bánovčin [-] , J. Plíhal [-]

ŽK: 56. D. Suk , 65. S. Grohman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - CHLÁDEK Michal, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.