Ladislav Lichner

Reportáž

FOTO: Rapotín nepolevil, i když už má postup jistý


V rámci 24. kola I.A třídy odehrál již jistý vítěz a postupující celek z Rapotína utkání na trávníku Štěpánova u Olomouce. Základní sestava Jiskry byla mírně pozměněna v důsledku pracovních a školních povinností. Kapitána Vicence v základní jedenáctce nahradil Tomáš Maňka, obránce Šlesingera pak nahradil mladíček Zajíc. Rapotín se chtěl v zápase prezentovat útočným fotbalem a dopomoct tak Tomáši Indrovi k udržení nejlepšího střelce celé ligy.


Reportáž

FOTO: Rapotín si bez potíží poradil s Lošticemi


Dvacáté třetí kolo I.A třídy mohlo být pro rapotínský fotbal rozhodující. Pokud totiž porazí domácí fotbalisté svého soupeře z Loštic, zajistí si tak prvenství v celé soutěži a zároveň postup do krajské soutěže. Ještě před úvodním hvizdem sudího přišlo na straně Jiskry k drobnému překvapení, mezi tři tyče se totiž postavil poprvé v sezoně mladík Petr Koukola, který v Rapotíně hostuje z nedalekých Vikýřovic.

 


Reportáž

Doubrava Haňovice vyzrála na lídra z Rapotína!


V rámci 22. kola I.A třídy zajížděl vedoucí celek Rapotína na horkou půdu Haňovic. Fotbalisté Haňovic se před dvaadvacátým kolem nacházeli na čtvrté pozici. Pojďme se společně podívat, jak celý zápas podrobně vypadal.

 


Reportáž

Dubicko kousalo, ale body zůstaly v Rapotíně


V neděli se uskutečnil na rapotínském trávníku důležitý zápas mezi domácím celkem a Dubnickem. Hosté totiž na jaře předvádějí více než dobré výkony a v druhé polovině soutěže zatím ztratili pouze jedno utkání. Diváci v Rapotíně se tak mohli těšit na parádní podívanou.

 


Reportáž

FOTO: Indra dvěma góly nasměroval hosty za výhrou


Dvacáté kolo I.A třídy nabídlo velice důležitý duel mezi Bělkovicemi a Rapotínem. Jiskra se před dvacátým kolem nacházela na první pozici a na třetí Bělkovice měla náskok devíti bodů. Jak celé utkání dopadlo se už nyní dočtete v našem pozápasovém reportu.


Reportáž

FOTO: Šlágr kola splnil očekávání. Zajímavý zápas nakonec vyhráli domácí


V rámci devatenáctého kola se odehrál na trávníku Rapotína šlágr celého kola. Domácí Jiskra se totiž střetla s Konicemi, které ztrácely na první Rapotín pouhé čtyři body. Jak celé utkání dopadlo se dozvíte v pozápasovém reportu.


Reportáž

Vedoucí Rapotín nestačil na Hlubočky!


Fotbalisté Rapotína zajížděli v rámci osmnáctého kola I.A třídy na trávník Hluboček, které se nacházely ve středu tabulky. Jiskra chtěla napravit bodovou ztrátu z minulého kola, jenže zápas se nevyvíjel úplně podle představ. Více se už dozvíte v pozápasovém reportu.

 


Reportáž

FOTO: V Rapotíně v sobotu padlo celkem šest branek. Fotbal jak má být


Rapotín přivítal v rámci sedmnáctého kola I.A třídy doma, na svém trávníku, výběr Řetězáren. Nepříznivé počasí vůbec nenasvědčovalo, že by necelých 50 diváků mohlo vidět kvalitní a pohledný fotbal, ale opak byl pravdou. V Rapotíně v sobotu padlo celkem šest branek.

 


Reportáž

Jiskra Rapotín zvítězila na půdě Maletína


Po zimní přestávce se opětovně rozjel program I.A třídy, ve které se zatím Rapotínu daří více než dobře. Jiskra přezimovala na první pozici s náskokem šesti bodů na druhé Haňovice. Před začátkem jarní části Rapotín mírně posílil svou sestavu. V šestnáctém kole se Jiskra představila na trávníku Maletína, který se nacházel na páté pozici.