0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra Rapotín zvítězila na půdě Maletína


Branky


0

Po zimní přestávce se opětovně rozjel program I.A třídy, ve které se zatím Rapotínu daří více než dobře. Jiskra přezimovala na první pozici s náskokem šesti bodů na druhé Haňovice. Před začátkem jarní části Rapotín mírně posílil svou sestavu. V šestnáctém kole se Jiskra představila na trávníku Maletína, který se nacházel na páté pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nakopávané balony vládly první půli

Fotbalisté Rapotína nevstoupili do zápasu zrovna nejlépe, už ve třetí minutě se totiž srazil Šlesinger s jedním z domácích hráčů a rozhodčí udělil rapotínskému hráči žlutý kartónek. Do první zajímavější příležitosti se dostal už v desáté minutě kanonýr Indra, který jen těsně přestřelil bránu Maletína po krásném pasu Štěpána Hudce. V patnácté minutě mohl otevřít skóre zápasu opětovně Indra, jenže jeho hlavička bohužel minula maletínskou svatyni. V šestadvacáté minutě rozehrával Valenta slibnou standardní situaci ze sedmnácti metrů. Technická rána hostujícího hráče minula bránu soupeře pouze o pár čísel. Diváci, kteří si našli cestu do Maletína zatím rozhodně nemohli být spokojeni s předvedenou hrou, neboť domácí fotbalisté se zatím prezentovali pouze dlouhými nákopy za obranu Rapotína. Pět minut před koncem úvodního poločasu se do veliké příležitosti dostal rapotínský Březina, který šel tváří v tvář proti gólmanovi. Brankář Maletína ale výborně vyběhl ven z brány, čímž zmenšil hostujícímu útočníkovi střelecký úhel. Následná střela se odrazila od brankáře k dobíhajícímu Vicencovi, který měl před sebou odkrytou bránu. Kapitán Rapotína ale trestuhodně trefil pouze posledního obránce, od kterého se balon odrazil na rohový kop. Z následného rohového kopu se s velkým štěstím prosadil Maňka, který propasíroval míč mezi nohama domácího brankáře. Gólman Maletína tak nemohl mít u prvního gólu v utkání moc čisté svědomí.

 

Utkání zakončily dvě červené karty

V úvodu druhého poločasu se děly velké zmatky před bránou Rapotína. Bohuslav Hudec vystavil svou přihrávkou gólmana Mošonce velkému tlaku, kterému nakonec podlehl a udělal chybu. Po nepovedeném odkopu se k míči dostal útočník Michalčák, který naštěstí pro hosty netrefil úplně odkrytou bránu. Ve čtyřicáté deváté minutě odskočili hosté do dvoubrankového vedení. Maňka si na levé straně dvakrát rychle vyměnil míč s Březinou, čímž se dostal do dobré střelecké pozice. První jmenovaný na nic nečekal a přízemní ranou se snažil překonat domácího brankáře. Ten ale balon vyrazil hodně nešťastně k Štěpánovi Hudcovi, kterému se povedlo nadvakrát překonat domácího gólmana. O deset minut později se řítil sám na domácí bránu Březina, který nádherně obešel bránícího hráče, ale bohužel pro něj se dostal pouze na okraj velkého vápna. Rapotínský hráč se tak pokusil o přehození gólmana, které mu však nevyšlo úplně podle představ. Dvacet minut před koncem základní hrací doby se začalo utkání pomalu přiostřovat a rozhodčí měl co dělat, aby všechny aktéry na trávníku uklidnil. V sedmdesáté druhé minutě měli domácí hráči obrovskou příležitost ke snížení skóre. Po hlavičce z rohového kopu mířil balon do odkryté rapotínské brány, jenže na brankové čáře zastavil letící balon obránce Šlesinger, který se tak stal hrdinou Rapotína. Sedm minut před koncem utkání se strhla u postranní čáry menší strkanice, do které se zapletli také někteří diváci. Rozhodčí celou situaci vyřešil vyloučením domácího kapitána a hostujícího Řeguckého, který tak na hřišti vydržel pouze tři minuty od jeho střídání.

 

Zbytek zápasu se už dohrával v klidném duchu. Hra se přelívala ze strany na stranu a po konečném hvizdu sudího se nakonec radovali hosté z Rapotína, kteří v prvním jarním utkání zvítězili na trávníku Maletína 2:0. Příští víkend se utká Jiskra na domácím hřišti s Českou Vsí.

 

Autor Štěpán Hladký



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Rapotín
Ondřej Vicenec (kapitán): Jsem rád, že jsme zápas na velmi nekvalitním maletínském hřišti proti nepříjemně hrajícímu mužstvu zvládli vítězně. Od začátku bylo jasné, že půjde o malou fotbalovou válku, ostatně jako vždy, když se na hřišti setkáme s týmem z Maletína. Poměrně vyrovnané utkáni rozhodly především dvě chyby domácího brankáře, ale kluci zápas odbojovali a díky tomu si vezeme z horké maletínské půdy velmi cenné tři body. Z našich hráčů bych vyzdvihl především Tomáše Indru, který na pro něho neobvyklém postu podal velmi dobrý výkon. Poděkování patří také našim fanouškům, kteří nás do Maletína přijeli podpořit v hojném počtu a hnali nás po celý zápas za vítězstvím.



Sestavy


TJ Maletín
R. Pagáč [-] - J. Mičker [-] , M. Michalčák [-] , P. Havlík [-] , J. Dittrich [-] - D. Beran [-] , P. Hlaváč [-] , M. Chudáček [-] , J. Nevrlý [-] - J. Kloss [-] , L. Michalčák [-]

TJ Jiskra Rapotín
V. Mošonec [-] - T. Maňka [-] (80. J. Řegucký [-] ) , T. Indra [-] , T. Valenta [-] , O. Vicenec [-] , Š. Hudec [-] , R. Šlesinger [-] , M. Kocourek [-] , M. Holomek [-] , M. Březina [-] , B. Hudec [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Konečný Miroslav - KOLOŠ Pavel, MALČÁNEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.