Hráčem 25. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 04.06.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Michal Kůta

38%

Jeden z nejužitečnějších hráčů Poutník ligy se za své výborné výkony konečně dočkal ocenění v podobě vítězství v prestižní anketě Hráč kola. Řeč je o Michalu Kůtovi z týmu SK Horní Cerekev, který coby kapitán dovedl hornocerekvické mužstvo k titulu přeborníka okresu. Michal i v posledním zápase HC potvrdil své kvality, když ze středu pole režíroval drtivou výhru "oranjes" v Božejově. Tentokrát jeho výkon nezůstal bez odezvy, když od fanoušků získal 38% hlasů, což k prvenství nakonec stačilo. Pokuď by jste se sympatického středopolaře chtěli na něco zeptat, své otázky posílejte na mail tomas.dlouhy@fotbalunas.cz. Rozhovor s vítězným hráčem uveřejníme během následujících dnů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Rohovec 34%
3. Lukáš Kašparec 23%


0

I v tomto kole byli nominovaní hráči hojně podporováni svými příznivci. Rekord z minulého týdne nakonec ale těsně odolal. Nejvíce hlasů přišlo z Horní Cerekve, fanoušci hojně podporovali také ústrašínského Davida Rohovce, jenž obsadil druhou příčku se ziskem 34% hlasů. Třetí místo pak vybojoval kamenický Lukáš Kašparec, který za vstřelený hattrick do sítě Žirovnice obdržel 23% hlasů.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.