Hráčem 20. kola, Okresní přebor Český Krumlov, se stává...

Datum kola: 29.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Troup

50%

První nominace a hned je z toho prvenství v anketě o hráče kola. Tím se stává Jakub Troup ze Sokolu Křemže. Křemže předvedla srdnatý výkon, a tak trochu překvapivě zvítěžila nad papírovými favority z Loučovic. K vítězství svého týmu velkou měrou přispěl právě obránce křemežského Sokolu, který zastavoval útočné výpady Vltavanu a povolil jim vstřelit pouze dvě branky. Jakub získal od fanoušků celou polovinu hlasů a po právu je tedy vítězem sestavy kola.

 

Koncem pracovního týdne přineseme tradiční rozhovor s vítězem, na který se můžete bez pochyby těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Pulec 40%
3. Michal Brož 4%


0

  

S desetiprocentní ztrátou na vítěze ze Sokolu Křemže se na krásném druhém místě umístil záložník týmu TJ Hraničáře Malonty, který rezervě Větřní vstřelil dvě branky a započal tak hon za vyrovnáním. Celý zápas byl jedním z nejlepších hráčů na hřišti a pořádně zatápěl obraně větřínských fotbalistů.

 

Na třetí příčce se umístil obránce TJ Sokolu Přídolí Michal Brož, který se však proti Chvalšinům neohroženě postavil mezi tři tyče, kde podal nebojácný výkon a i díky němu Přídolí inkasovalo pouze jednu branku, která však znamenala prohru 0-1.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.