Hráčem 11. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 18.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Zdeněk Pahr

48%

Zlatého hattricku dosáhli fotbalisté Maratonu Pelhřimov v anketě o Hráče kola Poutník ligy. Vlasta Beneš, Tomáš Vaněk a nyní i Zdeněk Pahr. Tito tři hráči se můžou hrdě pyšnit prestižním oceněním. Čtenáři a fanoušci opět hojně posílali hlasy, tentokrát na správnou adresu. Jestli si někdo tento titul zaslouží, pak je to právě ostrostřelec Maratonu Pelhřimov. Zdeněk Pahr je k neudržení, o víkendu přidal již dvacátý zářez na svou střeleckou pažbu. S výborným šutérem si budete moci přečíst tradiční páteční rozhovor, ve kterém Zdeněk prozradí mnohé ze své bohaté fotbalové kariéry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Marek Pech 16%
3. Josef Koten 12%


0

Za vítězným Zdeňkem Pahrem se na druhé příčce umístil Marek Pech. Ústrašínský útočník hattrickem výrazně pomohl k pokoření soupeře z Jiřic a svému týmu pak k odlepení ode dna tabulky. Marek si za své gólové procitnutí vysloužil 16% hlasů. Bronzový stupínek obsadil Josef Koten z Horní Cerekve, který získal 12% hlasů a tak trochu potvrdil vyklízení hornocerekvických pozic.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.