Hráčem 7. kola, 1.B třída sk. B, se stává...

Datum kola: 03.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Lukeš

25%

Jmenovec známého fotbalisty, který působil dlouhá léta v Baníku Ostrava. Zde je ovšem řeč o dvaadvacetiletém kmenovém hráči Jizeranu Doubrava, který má ale s prvoligovým celkem také své zkušenosti - několik let totiž působil v FK Mladá Boleslav. Nyní hostuje v Sokolu Pěčice a daří se mu - v minulém zápase sestřelil dvěma brankami FC Mělník, a zařídil tak výhru svého celku v poměru 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Buldra 24%
3. Jakub Jiskra 15%


0

Jen jedno jediné procento hlasů dělilo od vítěze Tomáše Buldru (33) z Klíčan. Tento hráč má za sebou bohatou fotbalovou minulost, když působil mimo jiné v Chmelu Blšany či FK Bohemians Praha 1905. Nyní ale nastupuje v záložní řadě Klíčan a pěknou brankou se podílel na vítězství nad lídrem soutěže z Ovčár. Třetí místo pak putuje do Řepína zásluhou Jakuba Jiskry (27). Jakub ještě v minulé sezoně nastupoval za FC Mělník, kterého je také kmenovým hráčem. Před touto sezonou se ale rozhodl změnit působiště a v dresu Řepína teď vstřelil své premiérové dva góly v sezoně. Ty pomohly k výhře 3:4 na půdě Bakova nad Jizerou.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.