Hráčem 9. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 04.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Vlastimil Beneš

24%

Nádech senzace mají výsledky hlasování o hráče 9. kola Poutník ligy. Po velkém boji se z titulu může radovat Vlastimil Beneš. Důrazný obránce Maratonu Pelhřimov získal od svých fanoušků a fanynek 24% hlasů. Až za ním se umístili hráči Horní Cerekve či žirovnické rezervy, kteří byli v očích široké fotbalové veřejnosti považováni za favority ankety. Ačkoliv hráči Maratonu bývají pravidelně nominováni do nejlepší jedenáctky kola, Vlasta Beneš je vůbec prvním maratóncem, kterému se podařilo prestižní anketu vyhrát. Tentokrát se sešel rekordní počet hlasů, když oproti minulému kolu se počet hlasů zvýšil téměř čtyřnásobně. Děkujeme. Pokuď by jste se chtěli vítěze ankety na něco zeptat, neváhejte a na mail tomas.dlouhy@fotbalunas.cz posílejte své dotazy. S vítězným hráčem přineseme rozhovor v pátečním odpoledni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Matěj Rušil 19%
3. Jaroslav Serbus 17%


0

Za vítězným Vlastou Benešem z Pelhřimova se na druhé příčce umístil žirovnický záložník Matěj Rušil, kterému jste poslali 19% hlasů. Bronzový stupínek obsadil hornocerekvický Jaroslav Serbus, který byl pasován do role největšího favorita ankety, ale bohužel pro něj byli tentokrát aktivnějšími odesilateli hlasů fanoušci z Pelhřimova a ze Žirovnice. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.