Hráčem 6. kola, 1.B třída sk. B, se stává...

Datum kola: 26.09.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Marek Šafárik

43%

MAREK ŠAFÁRIK z týmu TJ Hradiště si v 6. kole naší skupiny zapsal dvě trefy. Nejprve střelil nejrychlejší gól kola hned ve 3. minutě a pak ještě vsítil druhou branku 3 minuty po vyrovnání soupeře, což se ukázalo jako klíčový gól utkání. Se 43% všech vašich hlasů se tak stal vítězem a Hráčem 6. kola I.B třídy skupiny B. Gratulujeme a doufáme, že vám již brzy budeme moci přinést exkluzivní rozhovor s vítězem.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Matouš Burian 24%
3. Jiří Němeček st. 10%


0

Matouš Burian z týmu TJ Sokol Bělčice nastoupil na druhý poločas jako náhradní brankář, se svou situací se popasoval velmi dobře a vychytal v druhé půli nulu. Tím si od vás vysloužil 24% procent všech hlasů a celkové druhé místo v hlasování.

Jiří Němeček starší z týmu SK Slavoj Volyně dával v zápase dva góly, útočil na hattrick a se sedmi brankami nyní vede tabulku střelců. Poslali jste mu celkem 10% všech hlasů, což jej vyneslo celkově na třetí místo. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.