EXPERT TIP - 7.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024

Datum kola: 16.9.2023

0

Expertním bookmakerem pro následující kolo ostravského přeboru je Karel Staněk z Koblova připomínajícího válec. Nechte se inspirovat.




Karel Staněk

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 11 - 89 %
Komentář experta:

Zápas, který se odehraje na nepříjemném hřišti v Pustkovci, kde domácí tým ve svém posledním domácím zápase zvítězil, kdy porazil celek ze Svinova. Určitě to bude chtít zopakovat i tentokrát a získat tři body do tabulky. Nebude to jednoduchý zapas, kdy proti nim nastoupí hráči z Dolní Lhoty, kterým, ale odešel jejich kvalitní útočník Jakub Juchelka, který si to zamířil do Háje, který hraje Krajský přebor. Tip 2:3.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Zajímavé utkání, jelikož Svinov, který spadl z 1.B třídy aktuálně nemá žádný bod, přivítá na svém hřišti ambiciózní Koblov, který má jasný cíl a to je postup do 1.B třídy. Koblov určitě bude chtít potvrdit svou aktuální formu i v tomhle zápase. Tip 9:2.

Tip experta: 1 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Další zajímavý zapas se odehraje na pěkném hřišti v Michalkovicích, kdy přivítají celek ze Slovanu Ostrava. Oba celky si zakládají na tvrdé hře, určitě i tento zapas bude zajímavý. Tip 2:1.

Tip experta: 1 78 - 0 - 22 %
Komentář experta:

Určitě nejzajímavější utkání v Ostrsvskem přeboru se uskuteční ve Vaclavovicich, kdy hostí celek ze Šenova. Ambiciózní Václavovice v minulém zápase ztratili bod na půdě v Dolní Lhotě, kdy toto malé zaváhání budou chtít napravit. Václavovice to nebudou mít jednoduché, kdy proti ním bude stát výborně bránicí celek, který se současně nachází na druhém místě tabulky soutěže. Je to právě Šenov, který minulý týden nezaváhal a připsal si tři body do tabulky. Tip 3:2.

Tip experta: 2 0 - 11 - 89 %
Komentář experta:

Zápas, který se odehraje na těžkém terénu hraje více do karet domácímu celku. Uvidíme jak se s tím ambiciózní soupeř ze Staré Bělé popere. V minulém zápase domácí celek utrpěl devastující porážku na hřišti Koblova, kdy inkasoval 22 branek. To soupeř ze Staré Bělé si připsal 3 body, kdy porazil na domácím hřišti celek z Michálkovic. Tip 3:6.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Adam Šlachta 5
2. Kamil Bajda 4
3. Martin Tóth 4
4. Dominik Burkert 4
5. Jiří Klik 4
6. Adam Procházka 4
7. Ondřej Pytlík 3
8. Marek Kulaviak 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.