Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustkovec po roční odmlce konečně hraje fotbal. Domácí nakonec Lhota přestřílela a po víkendu okupuje třetí příčku


Branky


40. R. Kiša , 67. J. Malúš , 75. J. Klvaňa , 83. P. Duda (p.) - 10. P. Bubík (p.) , 33. T. Zdražila , 42. R. Bubík , 47. P. Bubík , 52. T. Zdražila , 60. J. Stanovský
9

Dolní Lhota hrále fázemi utrápeně, místy Pustkovec na jeho hřišti doslova mistrovala. Nevyrovnaný výkon tentokrát ještě stěží či se štěstím zvládla. Opakované nárazové výpadky v koncentraci by se jí už ale příště mohly hrubě nevyplatit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota si hraje s ohněm, prozatím se ale nespálila

Dolní Lhota určovala od nástupu prvního dějství tempo hry a po půlhodině vedla poměrně s přehledem o dvě branky. Trefili se z penalty Bubík a Zdražila. Když Lhota potřebovala, tak zapnula na vyšší převodový stupeň a zvýšila otáčky na plné obrátky, na něž domácí nestíhali plnohodnotně reagovat. Dvě úvodní branky hostujícího výběru Dolní Lhotu jakoby uspaly a ještě do konce první pětačtyřicetiminutovky nechali gólově promluvit exbaníkovského veterána Kišu, jemuž favorité klání umožnili směrem do druhé půle zápas snížit a podstatně zdramatizovat, neboť kontaktní branka je vždycky nepříjemnou fackou pro tým vedoucí vyšším rozdílem ve skóre. Kdyby Dolní Lhota proměnila všechny svoje vytvořené šanci, mohlo být po půl hodině de facto po zápase a hostující hráči mohli šetřit síly na těžší utkání, při vší úctě k domácímu pustkovci, jež je rozhodně v příštích kolech čekají.

Lhota ví, kdy utáhnout a kdy přidat

Do druhého poločasu tak Lhota vstupovala s těsným vedením a dopředu neměla zdaleka nic jistého, ačkoli papírové prognózy hrály před zápasem spíše v její prospěch. Už dvě minuty po druhém zahajovacím hvizdu v tomto zápase však Pustkovec doplatil na chabou koncentraci a do 52. minuty si postupně nechal Rostislavem, respektive Patrikem Bubíkem nasázet dva slepené a hlvaně zbytečné branky, které tak domácí výběr hned zkraje poločasu v podstatě diskvalifikoval z boje o jakýkoli bodový zisk. Průběžné skóre se Lhotou 1:4, s týmem, který v minulé sezoně do poslední chvíle reálně usiloval o postup do vyšší soutěže, 1.B třídy, bylo tak téměř neřešitelné. A to Pustkovec nehrál bojácně a svojí hrou vůbec nepřipomínal otloukánka z jarní části přeboru, kde za celou druhou půlku sezony vyválčil s bídou pouhé dva body a měl štěstí, že se nesestupovalo. Další dva góly přidali ještě do šedesáté minuty Zdražila a Stanovský a stav vypadal třetinu hrací doby poměrně hrozivě. Pustkovec ale v závěrečném úseku hry ještě zabral a odměnou mu budiž góly Klvani a Dudy z penalty. Zápas to pro Lhotu nebyl lehký, ale nakonec si přece jen pohlídali vítězství a poklidný odjezd autokarem z Pustkovce, což měli asi deset minut jízdou autem. Pustkovec má už teď po pěti kolech skoro totožný bodový zisk, bez jednoho bodu, jako za celou předcházející sezonu. Dolní Lhota ztrácí po stíhací jízdě dva body na dosud suverénní Koblov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustkovec
Zdeněk Nováček, hrající vedoucí mužstva Pustkovce: Druhý poločas přinesl bohužel rychlé zvýšení náskoku hostí až do výsledku 1:6, krutého, ovšem musíme uznat že soupeř má pořád svou kvalitu, pak nám to tam po vícero šancích konečně spadlo a výsledek mohl být ještě zajímavější nežli jen 4:6. Diváci si přišli na své, tímto jim děkujeme za podporu.

TJ Sokol Dolní Lhota
Trenérský tým Dolní Lhoty: V první polovině skvělé dirigoval zálohu a rozdával přesné pásy Vít Švrlanský. Dobrý výkon také předvedli ofenzivní hráči Bubík P. a Stanovský J. Žádný výstavní gól nepadl, spíše po chybách jak domácích tak hostů byly časté samostatné nájezdy na gólmana.



Sestavy


TJ Sokol Pustkovec
J. Stárek [-] - J. Vyhlídal [-] (75. P. Duda [-] ) , J. Guňka [-] , M. Jurásek [-] , J. Kisztner [-] - D. Soukup [-] , M. Popiolek [-] , M. Mroček [-] (75. M. Mrnuštík [-] ) , J. Klvaňa [-] , R. Kiša [-] - J. Malúš [-] -

TJ Sokol Dolní Lhota
P. Braun [-] - I. Lutso [-] , V. Kubíček [-] , J. Stanovský [-] , J. Zeman [-] , R. Bubík [-] , T. Zdražila [-] , P. Bubík [-] , J. Dedek [-] , V. Švrlanský [-] , J. Bedry [-]

ŽK: 89. M. Mrnuštík .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: KVAK Antonín - SAJDOK Jaromír, KEMPNÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Grossmann

Expert: Karel Staněk
Tip experta: výhra hostů

Zápas, který se odehraje na nepříjemném hřišti v Pustkovci, kde domácí tým ve svém posledním domácím zápase zvítězil, kdy porazil celek ze Svinova. Určitě to bude chtít zopakovat i tentokrát a získat tři body do tabulky. Nebude to jednoduchý zapas, kdy proti nim nastoupí hráči z Dolní Lhoty, kterým, ale odešel jejich kvalitní útočník Jakub Juchelka, který si to zamířil do Háje, který hraje Krajský přebor. Tip 2:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů