0:5
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Michálkovice doma propadly a Ostrava se v rozpačité sezoně raduje z vysoké výhry


Branky


49. D. Trunkát , 52. D. Trunkát , 68. J. Voznica , 83. D. Trunkát , 87. T. Bagi (p.)
9

Pustkovec je zapomenut. Ostravané bodovali zase naplno a tentokrát přidali i přesvědčivý výsledek. Drtivá výhra o pět branek je sama o sobě dostatečnou výpovědní hodnotou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po penaltovém nezdaru s Pustkovcem si spravili hosté chuť s nováčkem

Ještě před utkáním se obnažily problémy s optimálním poskládáním základní sestavy, neboť mimo hru byli po zdravotní stránce důležité postavy Cirkl a Trunkát, alespoň se tak ještě těsně před zápasem toto zdálo být velice pravděpodobným scénářem. Nakonec nastoupili, ale vzhledem k jejich vleklým problémům nevěděli oba dva hodiny, natož minuty, ve které budou nuceni povinně střídat, protože to zkrátka už dále nepůjde. K zápasu ale nastoupil v základní sestavě. Před výkopem hostům navíc ještě vypdali další dvě personálie, ale ostravský celek na sobě nedal trable znát a do zápasu vstoupil velmi agresivně, fotbalově a vůbec sportovně nebývale zdravě. Zanedlouho se ale ukázalo, že Michálkovickým chybí pro zěmnu ještě více stabilních opor či fotbalistů užšího kádru. Dostaveníčko si v zářijové slunečné odpoledne tedy dali dva lazarety v ostravské městké části Michálkovicích. Domácí se prezentovali slušným fotbalem a v zápase poločase si po zásluze vypracovali dvě velmi zajímavé situace, jež by se měly proměňovat. Jejich útočník ovšem bránu v prvním dějství přestřelil jen o pár decimetrů ve velmi lukrativní střelecké pozici. Temp hry ale pevně diktovali hostující hráči. První dějství ale hosté pojali celkem lehokovážně a v zakončení byli nedůslední nebo ve finálních situacích projevili zbrklost či ukrutnou pomalost a domácí beci útočníky stíhali včas odzbrojit od hracího předmětu. 

Rozborka. Šilhavý ještě nevolal?

Druhé dějství už bylo jiným kafem a nutno říct, že pro hosty sladkým jako kdyby si jej osladili koňskou dávkou bílého jedu. Opět se v plné nahotě prokázala neuvěřitelná fazona Trunkáta, u něhož došlo od minulé sezony k nepochopitelnému hernímu progresu. Co tomu chlapci dává motor a křídla netuší ani jeho spoluhráči, pro soupeře to ovšem k mnoha zbýbajícím zápasům v sezoně rozhodně nevěstí nic dobrého. Zmíněný hráč se blýsk podruhé v řadě hattrickem a jestli bude ve svých ýkonech pokračovat, může se stát, že se na hulvácký kopec před kvalifikačním prologem v Polsku, respektive v Arménii, staví i jakýsi pan Šilhavý. Prosadil se také Viznica po adresném centru z levé strany. Poté si pro faul á la Honza Rezek proti Skotsku šikovně došel Bagi a se skromností sobě vlastní nechal penaltu po faulu na něj zahrávat tomu, komu na hřišti věří nejvíce, a sice sobě samému. Dlužno říct, že pohodlně a bezpečně proměnil koňskou délku mimo dosah michálkovického strážce svatyně.



Sestavy


FC SLAVIA Michálkovice
T. Homola [-] - J. Bořil [-] , T. Janírek [-] , J. Holeczy [-] , J. Řeháček [-] - J. Krop [-] , V. Bystroň [-] , J. Zbořil [-] , M. Šleis [-] - D. Románek [-] , L. Masnica [-]

TJ Slovan Ostrava
F. Sleczka [-] - M. Šmahlík [-] , M. Taritsa [-] (60. J. Voznica [-] ) , T. Vráždil [-] , D. Trunkát [-] , P. Cirkl [-] , D. Oleš [-] , T. Bagi [-] , M. Videnka [-] , D. Valder [-] , M. Kubinec [-]

ŽK: 30. M. Šleis - 59. D. Oleš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZÁVADSKÝ Kamil - SLAVÍK Petr, SKLENAŘÍK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Grossmann

Expert: Karel Staněk
Tip experta: výhra domácích

Další zajímavý zapas se odehraje na pěkném hřišti v Michalkovicích, kdy přivítají celek ze Slovanu Ostrava.
Oba celky si zakládají na tvrdé hře, určitě i tento zapas bude zajímavý. Tip 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích