EXPERT TIP - 27.kolo Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023

Datum kola: 3.6.2023

0

Expertem pkresního přeboru Frýdek-Místek pro 28.kolo je hráč, trenér, sekretář , futsalista a momentálně hlavně rozhodčí Ondřej Kreželok, který píská tuto soutěž a zná ji tak dokonale.




Ondřej Kreželok

A kdo že je vlastně Ondřej Kreželok?? ,,Něco o mě, vystudovanou mám Střední zdravotnickou školu ve Frýdku. Pak jsem studoval na Masarykově univerzitě, ale nedostudoval. Nyní pracuji jako dělník na pile. S fotbalem jsem začínal v Třinci, nastoupil i v pár přípravných duelech, ale na áčko to nikdy nebylo. Pak jsem tři roky strávil ve Smilovicích a mihnul se v Českém Těšíně. Posledních asi devět let jsem v Bystřici. Hrál jsem i futsal za Třinec, první druhou ligu než jsme se rozhodli ukončit činnost. V klubu jsem působil dlouho i jako sekretář, poté místopředseda a dvě sezony i jako trenér mládeže. Rozhodčího dělám asi třináct let s nějakými roky kdy jsem měl pauzu. Chvíli jsem byl v 1B, nicméně teď mi vyhovuje Okres. Jinak mezi mé koníčky patří obecně fotbal jak se dá čekat a víceméně aktivní pasivní formy tenisu, basketbalu a sportu obecně.´´

 

A jak vidí toto kolo sportem otřelý, všemi funkcemi mazaný, zdravotník vystudovaný ? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 0 - 25 - 75 %
Komentář experta:

Nebory již mají své jisté. I proto mohou jet na hřiště silných Janovic úplně v pohodě. Čekám tady více branek a remízu na konci zápasu.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Bukovec je silný hlavně doma na svém malém hřišti. Mají však tým, který chce hrát kombinační fotbal, u nich záleží jak se sejdou. Pokud se sejdou v plné sestavě, měli by vyhrát.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tošanovice hraji koukatelný fotbal, u Návsí člověk nikdy neví, jak zahrají. Tady za mě jasná jedna.

Tip experta: 2 0 - 50 - 50 %
Komentář experta:

Vojkovice sice nehrají oku lahodící fotbal, ale svou zarputilostí dokáží mnohdy soupeře ubojovat. Já jim na hřišti Hukvald věřím.

Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Zápas dvou týmů, které každý týden zahrají jinak. Mosty se po špatném úvodu soutěže přeci jen zvedly herně i výsledkově. Já to i tady vidím na remízu.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Pržno jsem viděl v Milíkově a nebylo to nic moc. Mají problémy se sestavou, jezdí bez brankáře. Hrádek hraje na jaře hodně slušný fotbal, scházejí se v dobrém počtu a má to hlavu a patu. Tady věřím spíše domácím.

Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Nošovice jsem delší dobu neviděl, hrát. Naposledy hrály slušný fotbal, ale hořely v koncovce. Písek umí zahrát, spíše však doma. Tady to ale může být klidně další remíza.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Josef Krenželok 5
2. Antonín Kučera 5
3. Martin Sikora 4
4. Ondřej Kreželok 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.