Bukovec si dojel pro ,,povinné´´ vítězství


Branky


4

Bukovec okupuje 4. příčku a pro další ,,povinné´´ body si tentokrát zajel do Chlebovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se zastřelovali, domácí nedali penaltu

První minuty přímo nenaznačily, že by se nakonec mělo jednat o jednoznačném vítězství hostů. Bukovec byl sice fotbalovější po celý zápas, ale dlouho nedokázal přesně zacílit, a tak se na 1. gól muselo čekat až do druhé půle.

 

 

Nicméně šance byly i v prvním poločase. Za Bukovec měl v první půli dobré šance nejprve F. Zogata, poté R. Kulig a také R. Lysek, jenže ani jeden nedokázal přesně zamířit. Chlebovice měli dvě dobré šance. Po chybě obránce se sám na brankáře řítí útočník domácích, ale neproměňuje. S následných dorážek a závaru brankář hostů fauluje a píská se penalta. Tu ovšem dokázal bravurně sám zneškodnit Dominik Čmiel a tak se šo do šatny za stavu 0:0.

 

 

 

 

Nevídaný koncert, uragán a totální demolice domácích ve druhé půli

Do druhé půle vlétli hosté jako uragán, hlavně pak Filip Zogata, který za druhý poločas dal 5 branek !!!  První gól padl hned ve 48.min po rychlém autovém vhazování T. Sikory na J. Krenželoka, který vybízí Filipa Zogatu a ten prostřeluje brankáře Chlebovic poprvé 0:1.

 

Od té doby byl na hřišti už jen jeden tým a hlavním hrdinou Filip Zogata. Poté v rozmezí 2.min hosté předvedli dva přesné pasy mezi obránce, ze kterých padly dvě branky, kdy nejprve J. Krenželok a poté J. Michalek posílají 2x do úniku F. Zogatu, který z obou šancí postupně uzavírá hattrick 0:3. Který stihl během 4 minut !!! 

 

Po další podobné situaci v 62.min se opět F. Zogata po nahrávce J. Krenželoka řítí sám na bránu a zvyšuje na 0:4. V 74.min si role oba hráči vyměnili. F. Zogata střílí na bránu a dorážku uklízí za bezmocného brankáře J. Krenželok 0:5.

 

Hosté v 79.min snovou druhou půli uzavírají, kým jiným než F. Zogatou 0:6. Sympatické bylo, že domácí zbraně nesložili a poslední brankou v utkání měli na kopačkách právě oni, když v poslední minutě po standartní situaci snižuje Michal Janečka na 1:6.



Ohlasy k zápasu



TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok (hráč): ,,K sobotnímu zápasu jsme měli problém hlavně se sestavou. Naštěstí 5 hráčů z dorostu přišlo vypomoct, takže jsme měli i dva hráče na střídačce. V první půli se asi trošku projevila nesouhranost. Druhá půle už byla zcela v naší režii. Hlavně pak výkon F. Zogaty byl excelentí a podařilo se mu dát 5 branek. Z hráčů Chlebovic si udělal kužely. Je pravda, že hlavně v druhé půli domácím asi i došly síly a nekladli téměř žádný odpor. Nejlepší hráč utkání jednoznačně F. Zogata 5+1, byl u všech branek. Dnešní utkání sedlo i mně, když jsem dal jednu branku a na tři přihrál Filipovi. Musím vyzdvihnout i dorostence, bez kterých bychom zápas ani neodehráli. Smeknout klobouk musím i před Petrem Králem ročník 1960, který odehrál zhruba 60 minut !!! ´´



Počet diváků: 60. Rozhodčí: SEKULA Adam - KARCH Otakar, SVOBODA Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Bukovec je silný hlavně doma na svém malém hřišti. Mají však tým, který chce hrát kombinační fotbal, u nich záleží jak se sejdou. Pokud se sejdou v plné sestavě, měli by vyhrát.