V. Lyčka 51.
T. Černík 65.
J. Fára 73. (vl.)
3:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

27.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté dali liškám 4 branky , přesto byli rádi za bod za remízu 3:3


Branky


51. V. Lyčka , 65. T. Černík , 73. J. Fára (vl.) - 10. J. Fára , 53. P. Slaminka , 91. M. Stříž
4

Pro hosty to měli být ,,povinné´´ body, ale sešli se přesně v 11 lidech a nakonec byli rádi za bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté mohli rozhodnout v první půli

Vojkovice přijely na Hukvaldy v roli favorita. Bohužel se na zápas nesešly a odcestovaly tak pouze v 11 lidech. Bez své brankářské opory i neúnavného Martina Sušovského či všech svýh fotbalisto hokejstů. A tak hosté nastoupili v kombinované sestavě jak se říká co má ruce a nohy.

 

První poločas přesto patřil hostům. V 10.min Jaroslav Fára otvírá zápas, když jeho tečovaná střela zapadá přesně k tyči 0:1. Dokonce poločasu měli hosté ještě 2 tutové šance, které Petr Klaner po střele do břevna a Marek Stříž, který snad ze 2 metrů přestřelil bránu, nevyužili. 

 

Skóre nahoru dolů

Druhý poločas začíná lépe pro domácí lišky. V 51.min po střele do břevna se míč přesně odráží na volného Vojtěcha Lyčku a ten má snadnou úlohu na srovnání výsledku 1:1. Radost domácích trvala jen 2 minuty, kdy se ze standartní situace prosazuje na zadní tyči Pavel Slaminka 1:2

 

Domácí srovnávají v 65.min po krasné akci, kde vykombinovali obranu hostů a v samostném úniku si Tomáš Černík pohrál i s gólmanem hostům a do prázdné branky dává na 2:2. Poté v 73.min hosté střílí další branku, bohužel pro ně vlastní. Na neštastně tečovanou střelu je brankář David Kaszper, krátký a Jaroslav Fára si připisuje v zápase druhou branku tentokrát, ale vlastní 3:2 pro lišky. 

 

V 75.min po druhé ŽK jde předčasně do sprch domácí Josef Pavelka a možná nadějě pro hosty. Těm, ale rychle před koncem ubývali síly. Hosté ovšem nesložili zbraně a v poslední minutě, se vydal ze všech sil Adam Puzoň. Ten zachytil již ztracený míč, který naservíroval skoro do prázdné brány kanonýrovi Marku Střížovi a ten hostům zajistlil nakonec alespoň bod za remízu 3:3. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Vojkovice
Mario Pastorek (hráč): ,,Nesešli jsme se bylo nás 11. Poločas 0-1 ,mohlo být poločas 0-2 Klaner trefil břevno a Mara ze 3 metrů netrefil bránu. Domácí pak rychle vyrovnali vyrovnali naštěstí jsme hned na to ze standartky dali na 1-2. Musím vyzdvihnout gól na 2-2 pěkná akce domácích, když nás vykombinovali a jejich hráč šel sám na gólmana a udělal i ho a zavěsil do prázdné. Pak nešťastný vlastní gól na 3-2 Farys. Poté domácí dostali červenou po 2 žlutých za faul. No a gól v poslední minutě na 3-3 kdy chytil Adam Puzoň ztracený balón a předložil ho před prázdnou Marovi. Remíza asi spravedlivá. Nejlepší hráč utkání za mě domácí Černík.´´



Sestavy


TJ Sokol Hukvaldy
R. Překlasa [-] - F. Giergiel [-] , J. Chamrad [-] , T. Řeháček [-] , J. Pavelka [-] , T. Černík [-] , M. Olbert [-] , T. Michna [-] , L. Smolík [-] , R. Weber [-] , L. Jiřík [-]

TJ Sokol Vojkovice
D. Kaszper [-] - P. Slaminka [-] , F. Koloničný [-] , O. Majer [-] , M. Stříž [-] , M. Kaňa [-] , A. Puzoň [-] , J. Fára [-] , M. Pastorek [-] , P. Klaner [-] , L. Valek [-]

ŽK: 52. J. Pavelka , 61. L. Jiřík . ČK: 75. J. Pavelka .
Hráči zápasu: T. Černík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NĚMEC Petr - MUDRA Josef, POKLUDA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Vojkovice sice nehrají oku lahodící fotbal, ale svou zarputilostí dokáží mnohdy soupeře ubojovat. Já jim na hřišti Hukvald věřím.