EXPERT TIP - 24.kolo Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023

Datum kola: 13.5.2023

0

Expertem 25.kola okresního přeboru Frýdek-Místek je bývalý zkušený 2.ligový fotbalista, který teď válí na lavičce divizní Hlubiny a dohrává kariéru v Nošovicích.




Zdeněk Skotnica

Svou bohatou fotbalouv karéru nám přiblíží on sám: ,,S fotbalem jsem začínal ve Slezanu FM a později sloučením klubu od dorostu ve Válcovnách FM kde mě trénovali kapacity jako jsou Ivan Kopecký, Svaťa Schaffer, Vladan Gébl, Bohuslav Gadlina, Robert Schedling a další. Už jako dorostenec jsem nastupoval v MSFL ve F-M pod trenéry Slámou, Netoličkou, Divinou a Orlem.     Poté moje kroky směřovaly do Hlučína kde jsem si vyzkoušel jaké je to být profesionálním fotbalistou. Tam jsme po 1 roce postoupili z MSFL do 2.ligy pod trenéry Cviertnou, Hajným a Samcem. Zde jsem si zahrál s ligovými borci jako jsou Petr Veselý, Petr Novosad, Szolt Hornyak, Marcel Melecký, Lubomír Langer, Martin Hanus, Michal Kosmál a další. Po 2 letech v 2.lize (6gólů) mi skončila smlouva a vrátil jsem se do F-M(MSFL)  za trenérem Radkem Látalem. Poté jsem se zranil a na chvíli jsem šel hostovat do Dolního Benešova (MSFL). Po sezóně jsem se nedomluvil na smlouvě a na přestup jsem odešel do divizního Frenštátu. Tam jsem si utrhnul achilovku a kariéru jsem restartoval v divizním Havířově s Mirkem Matušovičem. Poté jsem se potřetí a naposledy vrátil do F-M (MSFL) pod trenérem Duhanem a kde jsme z 2.místa postoupili do 2.ligy.     Poté mé kroky pokračovaly do prvního zahraničního angažmá (Kirchberg an der Pielach). Po 18 měsících v tomto klubu a postupu do vyšší soutěže mi byla klubem a manažerem sprostě zastavena transferkarta a musel jsem odehrát 2roky zde v ČR. V době své rekonstrukce bytu jsem slíbil odehrát za klub Finstal Lučina   (1.B) 6 měsíců ( mimochodem můj zaměstnavatel už od r.2008 až do teď jako obchodní zástupce). Poté jsem šel do Dětmarovic (Kraj.Přebor) zahrát si se svými kamarády jako Šrámek, Hrdlička, Maléř a exligový Aleš Besta (B.Ostrava, Brno, Slávia Praha). Dále mé kroky po 2 letech opět mířily do Rakouska do týmu SC Zöbern kde jsem opět postoupil o soutěž výš. Po 2 letech jsem měnil dres do konkurenčního Natschbachu.     Na závěr před příchodem Covidu jsem stihnul ještě poslední půlrok v Ternitzu. To už jsem byl trenérem v Raškovicích kde jsme po 3 letech mého trénování postoupili z druhého místa za Horní Suchou do 1.A třídy. Poté jsem dostal nabídku z Ostravy a od loňského léta jsem až doteď hlavním trenérem divizní Unie Hlubiny.      Při této příležitosti kdy mám často volné neděle, jsem slíbil dohrát kariéru v Nošovicích kde trénoval a hrál můj otec v minulosti. Navíc pocházím z vesnice hned vedle Vyšní Lhoty, kde mám i celou rodinu. Zbytek svého volného času trávím se svými syny a přítelkyní. Starší syn hraje za U14 ve F-M žákovskou ligu a mladšímu jsou teprve 2 roky.´´      A jak tento zkušený stratég vidí následující kolo okresního přeboru ?
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Tady bude hrát roli jestli bude hrát střelec Lojek, pokud ano vyhrajou hosté o 3 a více gólů, pokud ne vyhrajou hosté i tak těsně o branku.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Domácí nemají špatný tým a doma si v pohodě poradí s Chlebovicemi.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Hosté potvrdí postavení v tabulce a v pohodě si odvezou všechny body.

Tip experta: 2 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Utkání nebudu hrát, protože si budu plnit trenérské povinnosti s Hlubinou ve Frenštátě, ale věřím, že si kluci poradí i beze mě a odvezou si 3 body.

Tip experta: 1 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Pokud nikdo z A týmu neposílí hosty, zůstanou všechny body v Hrádku.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Hosté mají kvalitu i formu a nic nebude bránit tomu, aby si odvezli všechny body za pohodlnou výhru.

Tip experta: 2 0 - 25 - 75 %
Komentář experta:

Hosté míří k postupu a nepočítám s tím, že by zrovna v Bukovci ztratili body.

Tip experta: 2 0 - 50 - 50 %
Komentář experta:

Hosté si připíšou 3 body, pokud nebude pískat sudí Karch. Pokud ano, mají problém tak jako všichni s tímto nerozhodčím.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Sikora 4
2. Antonín Kučera 4
3. Josef Krenželok 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.