EXPERT TIP - 8.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 25.9.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Martin Homola

Zanedlouho třicetiletý brankář a odchovanec SK FC Křižanov je vyjma čtyřletého působení v dorostu ve Velkém Meziříčí a půlročního intermezza v Dolních Heřmanicích věrný křižanovským barvám. Vzhledem k pracovnímu vytížení a dlouhodobě kvalitní konkurenci na postu brankáře v posledních letech nastupuje jen za křižanovskou rezervu, momentálně je však na seznamu dlouhodobě zraněných, kdy doléčuje zlomeninu ze zápasu v Rožné.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 13 - 13 - 74 %
Komentář experta:

Uznávám, že jako patriot se zrovna neprojevím a moc rád bych byl špatným prorokem, ale nečekám, že bychom byli schopní v aktuální formě obrat o body rozjetý Měřín. Zatímco hosté vstoupili do soutěže úchvatně, my jsme si po 4 bodech z úvodních třech kol vybrali už čtyřzápasový oddechový čas, kdy zejména vinou neefektivní koncovky a poslední dobou i hloupých chyb v obraně marně čekáme na body. Pokud dokážeme Měřín porazit, rád spoluhráče odměním půllitrem našeho oblíbeného "iontového nápoje".

Tip experta: 0 27 - 40 - 33 %
Komentář experta:

Před sezonou by to vypadalo na jasnou "dvojku", nicméně Radostín dokáže příjemně překvapit (naposledy remízou z Věchnova) a v posledních zápasech má velmi dobrou formu. U kladivářů se pak složitě odhaduje, v jakém rozpoložení do daného zápasu nastoupí, hádám, že tentokrát by mohli mít jeden z lepších dnů a i když jsou podle mého domácí favoritem, body se budou dělit.

Tip experta: 0 23 - 20 - 57 %
Komentář experta:

Pohledec je týmem, u kterého je zásadní, zda hraje doma, nebo venku. Tentokrát přivítá svého soupeře na domácím pažitu a to by pro jakékoliv hosty mělo být dostatečně varovným signálem k maximální ostražitosti. Věchnov má ovšem dostatečně kvalitní a zkušený tým, aby se jeho hráčům kolena nerozklepala, očekávám atraktivní a vyrovnaný zápas s remízovým koncem.

Tip experta: 2 17 - 37 - 46 %
Komentář experta:

Proti Jimramovu se hraje vždy nepříjemně, jejich řekněme "fyzický styl" je dost neortodoxní a často velmi účinný. Domácí nezažívají dobrý vstup do soutěže a předpokládám, že se to v tomto zápasu projeví a hosté si odvezou všechny body. Očekávám velice bojovné utkání.

Tip experta: 1 84 - 3 - 13 %
Komentář experta:

Určitě jde o šlágr kola, ale upřímně bych od tohoto zápasu měl vyšší očekávání před začátkem soutěže než nyní. Dolní Rožínka zatím sice výsledkově zvládá roli spolufavorita, nicméně v jejích zápasech se střídají výborné kombinační pasáže s hluchými místy, čehož by měl soupeř kalibru Ujčova dokázat využit. Na druhou stranu Ujčov zdaleka nepředvádí výkony, které se od něj čekaly. Pokud domácí dokáží udržet soustředěnost po celých 90 minut, měly by všechny body zůstat doma.

Tip experta: 1 23 - 33 - 44 %
Komentář experta:

Vím, že nováček soutěže v tomto zápase nebude v roli favorita, ale zkusím tipnout překvapivou výhru domácích. Rožná je na tipování nevděčná, což jedině potvrdila výhrou z minulého víkendu nad Rožínkou. Kombinace maximálního nasazení domácích, kteří si uvědomí, že už ve čtvrtině ročníku může jít o jeden ze zápasů o udržení v soutěži, v kombinaci s "mistrovskou kocovinou" hostů by mohlo vyústit v překvapivou jedničku.

Tip experta: 1 73 - 17 - 10 %
Komentář experta:

Hosté se zatím prezentují velice kvalitní hrou a přinejmenším mě už několikrát mile překvapili i výsledkově. Proti nim se však postaví mladý, houževnatý a velice kvalitní celek domácích, kteří podle mého soudu budou do posledních kol hrát o postup. Aby tomu tak mohlo být, musí domácí družina takovéto zápasy bezpodmínečně zvládat, očekávám výhru Strážku.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jakub Stupka 5
2. Stanislav Symonides 5
3. Martin Homola 5
4. František Šmerda 5
5. Pavel Bartoněk 5
6. Luboš Novotný 5
7. Fany Lahy 4
8. Ondřej Chocholáč 4
9. Tomas Brazda 4
10. Tomáš Klusák 4
11. Jiří Chocholáč 4
12. Lukáš Broža 4
13. petr havlát 4
14. Luboš Řezníček 4
15. Zlatan Ibrahimovič 4
16. Miloš Svoboda 3
17. Karel Řehoř 3
18. Petr Mitáš 3
19. Rudolf Mazánek 3
20. František Smolík 3
21. Roman Velín 3
22. Ladislav Trdy 3
23. Martin Kaňka 3
24. Oskar Jančík 2
25. Bohumil Křesťan 2
26. Barbora Štikarová 2
27. Zdeněk Horák 2
28. Jakub Večeřa 1
29. Petr Pinkava 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.