1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec udolal o branku Věchnov


Branky


0

Souboj o čtvrtou příčku tabulky rozhodl jedinou brankou zápasu hráč minulého kola III. třídy Leoš Ondráček z Pohledce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

V dalším domácím utkání přivítal Pohledec souseda v tabulce Věchnov. V úvodu utkání byli kombinačně lepší hosté, ale velice brzy domácí převzali dirigentskou taktovku a vytvářeli si i šance. V těch největších se dvakrát objevil Leoš Ondráček, ale vždy ho vychytal brankář Starý. Dále z velkého vápna pálil Michal Fajmon, ale jeho střela skončila na tyči.

 

Následně se hra odehrávala ve středu hřiště, domácí tým byl mírně aktivnější, ale ani jeden tým si nevytvářel gólové šance. V závěru poločasu měl na kopačce gólovku Petr Skalník, ale po přihrávce Ondráčka netrefil prázdnou bránu.  A tak po největší šanci skončil poločas 0:0.

Leoš Ondráček rozhodl dvacet minut před koncem

Do druhého poločasu oba trenéři udělali jednu změnu v sestavě. Hosté působili lepším dojmem než v poločase prvním, ale všechny jejich šance končily v zárodku a daleko od golmana Slámy a nakopávané balóny si domácí golman bezpečně pohlídal. Domácí tým opět hrozil rychlým přechodem do útoku, ale gólově se nedokázal prosazovat. Dobrou střeleckou příležitost nevyužili hosté, Sláma střelu vytáhl skvěle na roh. V 71. minutě přišel rozhodující moment utkání. Leoš Ondráček na hranici velkého vápna vyhrál hlavičkový souboj s Jedličkou, dostal se před golmana Starého, kterému udělal kličku a poslal míč do prázdné brány - 1:0. Domácí tým se od této chvíle soustředil na pozornou defenzívu a rychlé brejky. Hosté mohli srovnat kanonýrem Ostrýžem, ale ten v dobré pozici netrefil. Domácí tým žádný ze svých brejků také nevyužil, a tak zápas skončil nejtěsnějším vítězstvím  Pohledce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: Bylo vidět, že se utkali dva vyrovnané týmy. Myslím si, že jsme v zápase měli více šancí a o ten gól jsme byli lepší. Ovšem neproměňování šancí v první půli by nás v dalších zápasech mohlo mrzet, musíme být produktivnější. Zápas jsme odehráli s nulou a to se také počítá.

TJ Věchnov
František Smolík: Zápas byl velice vyrovnaný. Rozhodla naše slabá koncovka. Nějak nám to přestal proměňovat i Onek, který sám měl tří tutovky. A když chyboval náš nejspolehlivější hráč Jedla byla z toho těsná prohra. Zápasu by spíše slušela remíza.



Sestavy


TJ Pohledec
P. Sláma [-] - Z. Pestr [-] , D. Bártek [-] (66. L. Novotný [-] ) , M. Skalník [-] (70. O. Žák [-] ) , L. Ondráček [-] (89. J. Rous [-] ) , M. Fajmon [-] , P. Skalník [-] (84. J. Hubáček [-] ) , V. Šaroun [-] , M. Pestr [-] (46. A. Jinek [-] ) , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Bílek [-] , J. Jedlička [-] - O. Ostrýž [-] , V. Kroupa [-] - F. Uhlíř [-] (46. P. Soudek [-] ) , D. Uhlíř [-] (77. Z. Fryšonc [-] ) , P. Kučera [-] , J. Vrbka [-] (86. L. Šikula [-] ) , R. Pivko [-] , V. Martinek [-]

ŽK: 59. J. Pustina - 57. J. Jedlička , 72. R. Pivko .
Hráči zápasu: P. Sláma , V. Šaroun , L. Ondráček - D. Starý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - PEJCHAL Ladislav (N), BŘEZINA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.