Strážek si po výhře nad Bohdalovem B upevnil vedoucí pozici


Branky


13. J. Cimbálník , 24. L. Šebek , 49. L. Šebek (p.) , 66. M. Svoboda - 63. V. Pokorný
0

Strážek porazil Béčko Bohdalova 4:1 a nadále vede III. třídu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dvě branky

Úvodních 10. minut patřilo spíše hostům, jenž byli více u míče a působili fotbalověji. Postupem času domácí borci začali více kombinovat a byl z toho i vedoucí gól. Po krásné akci z pravé strany se do zakončení dostal domácí kapitán Miloš Svoboda, ale jeho pokus skončil na spojnici branky,  následně se míč odrazil na hranici pokutového území, kde byl nejrychleji domácí záložník Cimbálník, který si pohotově zpracoval míč na koleno a následnou přesně mířenou střelou k levé tyči propálil vše, co mu stálo v cestě 1:0 .Od této chvíle byli domácí více aktivnější a i fotbalovější. Další branku Strážek přidal ve 24. minutě, když pokus domácího kanonýra Šebka z 20 metru hostující brankář Velín očividně podcenil a míč tak skončil v brance 2:0. Domácí si vytvářeli postupem času i další šance, prvně Svoboda Miloš a pak i velkou šanci měl Šebek Libor, ale oba své situace nevyužili, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0 .

Strážek přidal další dvě branky

Druhá půlka začala pro domácí tým skvěle. Už totiž v 49. minutě zahrávali rohový kop, po kterým byl ve vápně faulován Kupský a rozhodčí nařídil penaltu. Míč si vzal a postavil útočník Šebek a s přehledem proměnil a poslal svůj tým do vedení 3:0 . Hosté se přece jenom dočkali gólu a to, když Vít Pokorný v 63. minutě po chybě domácí obrany prostřelil brankáře Lukáška a připravil ho tak o čisté konto. Jenže uběhly jen tři minuty a kapitán Miloš Svoboda svým důrazem před brankářem Velínem zvýšil znovu na rozdíl tří branek. Zbytek zápasu se spíše jen dohrával. Domácí hráči se už moc do útoku nehnali a hlídali si svůj náskok . A tak zápas skončil výhrou Strážku.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: První poločas se nám velmi povedl, vypracovali jsme si náskok, který si až do konce zápasu celkem v klidu pohlídali. Vítězství je dle mého názoru určitě zasloužené.

Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Naprosto zasloužené vítězství domácích. Bohužel náš velmi špatný výkon snad ani nejde hodnotit, je to výsledek sobotního alkoholového dýchánku téměř celého týmu. Hodíme tento zápas za hlavu a v sobotu potvrdíme domácí neporazitelnost proti rezervě Křižanova.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: INVALD Lukáš - JUDA Jaroslav, SVOBODA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.