Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 13:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Měřína potvrdila v Křižanově roli favorita


Branky


0

Jednoznačným vítězstvím si poradila v souboji rezerv měřínská s domácí křižanovskou v poměru 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měřín B vstřelil domácím jednu branku

Pouťový zápas začal opatrně z obou stran. Hosté byli postupem času více na míči, proti domácí defenzivě se ale příliš neprosazovali. Domácí obrana fungovala spolehlivě a když už se hosté po stranách dostali blíže k brance, jejich centrované míče spolehlivě sbíral křižanovský brankář P. Bajer.

 

Domácí se dostali k několika náznakům šancí, ale buď se jim zamotal míč mezi nohami, nebo si nedokázali dát dobrou přihrávku. Gól padl pro Křižanov tradičně, po odvrácené standardní situaci. To hostující M. Sýkora poslal míč skákavou střelou za hranicí velkého vápna k pravé tyči brankáře P. Bajera - 0:1.

Hosté přidali další tři branky a s přehledem vyhráli

Druhou půli začali lépe hosté a v 53. minutě navýšili skóre P. Pospíchalem - 0:2. Zdálo se, že měřínští zápas v poklidu dovedou do vítězného konce. Ovšem domácí se přece jen zvedli a během pár minut měli tři dobré příležitosti. D. Fendrych nastřelil tyč a dvojice M. Král a M. Vítek nedokázala tváří v tvář brankáři hostí trefit bránu. Hosté hrozili z brejků a přečíslení, ale nedokázali je dobře řešit.

 

V závěru zápasu poslal opět odražený míč do levé šibenice křižanovské brány K. Kružík - 0:3. O minutu později a špatné rozehrávce domácích chytrým obloučkem uzavřel gólově zápas M. Sýkora - 0:4.  

 

V příštím kole přivítá Měřín B další Béčko Radostína. V souboji Béček se představí také Křižanov a to na hřišti Bohdalova.    



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Hosté dnes byli běhavější i fotbalovější, ale na vyložené brankové příležitosti určitě nevyhráli. Také díky tomu, že ve druhé půli nedokázali dobře řešit mnohá přečíslení. Když ale podruhé za sebou nedokážeme doma vstřelit branku, nemůžeme pomýšlet na úspěch. Nejde nám to, ale dostat se z toho můžeme jen my sami.

TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Na těžkém terénu se nám nehrálo vůbec dobře. Špatnou naší hrou jsme nechávali křižanovským hráčům hodně gólových příležitostí, které pro nás naštěstí trestuhodně zahazovali. V druhé půlce jsme přidali a bylo to vidět i na hřišti, kdy jsme své šance proměnili v góly. Domácí ovšem nebyli snadným soupeřem. Kdyby proměnili alespoň některé ze svých šancí, určitě by jejich aktuální umístění v tabulce nevypadalo tak, jak můžeme vidět. Příští sobotu se budeme muset lépe připravit, abychom potvrdili i body doma.



Sestavy


SK FC Křižanov B
P. Bajer [-] - J. Klobása [-] , T. Horníček [-] , M. Burian [-] , J. Uhlíř [-] (58. M. Sklenář [-] ) - M. Láznička [-] (68. M. Částek [-] ) , T. Novotný [-] , T. Plocek [-] (46. V. Malinský [-] ) , D. Fendrych [-] - M. Vítek [-] (86. J. Hladík [-] ) , M. Král [-] -

TJ Jiskra Měřín B
J. Hladík [-] - M. Hladík [-] (46. D. Hrůza [-] ) , P. Pospíchal [-] , M. Sýkora [-] , T. Láznička [-] (72. D. Kolouch [-] ) , S. Bartušek [-] , K. Smejkal [-] , J. Procházka [-] , O. Palík [-] (46. K. Kružík [-] ) , D. Horák [-] , P. Král [-] (86. Š. Král [-] )

ŽK: 50. J. Klobása , 67. M. Láznička .
Hráči zápasu: P. Bajer - M. Sýkora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - NOBICHT David (N), KUCHYŇKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.