EXPERT TIP - 23.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 7.5.2023

0

Pro 23. kolo se stal naším expertem další hráč, konkrétně brankář klubu FC Zavidov 05 - Aleš Kraus! Opět, jako každé kolo, jsme se experta zeptali a získali od něj jeho tipy na následující kolo. Souhlasíte s jeho tipy?




Aleš Kraus

Kraus byl u největšího vítězství Zavidova sezóně, když na domácím hřišti zdemoloval Tatran 8:1. Mimo to je to velmi kvalitní gólman, který svými zákroky mnohokrát podržel svůj celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

Těžký zápas na tip, týmy mají spojenou mládež a hodně spolupracují. Záleží v jaké sestavě odjede rezerva Hostouně k zápasu. Pokud bude podobná jako byla nyní v Roztokách, tak zůstanou tři body na domácí půdě.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Podle mě jasná záležitost, Tuchoměřice dokazují, že si suverénně jdou za vítězstvím v soutěži. Předvádějí nadstandardní fotbal na tuhle soutěž a Lhota bude jen další tříbodový zisk v cestě za titulem.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Za mě jasný zápas, Libušín má na jaře formu, Tatran naopak každý týden sotva složí sestavu. Tipl bych vítězství minimálně o tři branky.

Tip experta: 0 50 - 17 - 33 %
Komentář experta:

Další těžký zápas na tip. Oba týmy od sebe dělí pouze bod v tabulce, mají kvalitou vyrovnané týmy. Lány se teď chytly na Vraném, Mšec zase uhrála cennou plichtu na Braškově. Bude to vyrovnaný zápas, kde nakonec tipuji remízu.

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Braškovu se na jaře zatím příliš nedaří, ale tři body s Roztoky by pro ně měla být povinnost. Navíc hraje Braškov doma, takže si myslím, že zvítězí.

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Další vyrovnaný zápas, Hředle na jaře nedominují tak jako na podzim, Vraný teď ale prohrálo na Lánech a bude chtít tuto prohru na domácí půdě odčinit. Domácí vyhrají těsným rozdílem.

Tip experta: 2 17 - 17 - 66 %
Komentář experta:

Nejde jinak než dát vítězství hostů. V Zavidově se nám kupí zranění a máme problémy se sestavou, domácí ale na tom nejsou o moc lépe minulé kolo ani neodjeli kvůli marodce k mistrovskému zápasu. Je to pro Zavidov derby, které ještě nikdy neprohrál, tak doufám, že tomu tak bude i tentokrát.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Libor Hájek 6
2. Venca Likeš 4
3. Václav Jelínek 3
4. Radek Hruška 3
5. Bedřich Trávníček 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.