T. Kubík 31. (p.)
T. Kubík 46.
2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hředle dvakrát vedly, ale na Vraný vyzrát nedokázaly


Branky


31. T. Kubík (p.) , 46. T. Kubík - 9. D. Bechner , 44. A. Vitner
6

Vraný doma v neděli vyzvalo Hředle, které by v případě prohry schytaly již čtvrtou porážku v řadě. To se však nestalo, ale tři body si hosté také neodvezli, když dokázali domácí dvakrát dotáhnout hostující vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky a mnoho akce

Domácí začali zápas podstatně lépe. Už ve čtvrté minutě se v obrovské šanci objevil Hrůnek, který ale gólmana Bečiroviče překonat nedokázal. Hned o 5 minut později brankáře hostí vyzkoušel Košťák, gólman ale opět předvedl své kvality. Po jeho zákroku však následoval rohový kop a byla z toho další šance, když se do hlavičky dostal Jaráb - Bečirovič ho však opět vychytal! Bezprostředně po tomto okamžiku se do brejku dostali hosté a hned první velkou šanci dokázali přetavit v gól. Bechner se dostal do samostatného úniku a nemýlil se - 0:1. Domácí i po inkasovaném gólu zůstali stále lepším celkem a Fedrhancova rána opět prověřila brankáře hostí. Pár chvil poté prosvištěl centr domácích skrz pokutové území Hředel, ale opět z toho nic nebylo. Bechner se vzápětí opět dostal ke střele, a domácí mohli jen doufat, že jeho rána neskončí v jejich svatyni - bylo z toho břevno!

 

Domácí dále tlačili, a nakonec z jejich úsilí ovoce vzešlo. Ve 31. minutě se po ruce hostujícího Somola zahrávala penalta a tu s přehledem proměnil kanonýr domácích Kubík - 1:1. Ani po druhém gólu utkání se obraz hry neměnil. Po dalších neproměněných šancích domácích už to vypadalo tak, že žádný gól ani jeden z celků nepřidá. Poločas však nabídl ve svém závěru ještě mnoho akce. Hředelský Sedláček se dostal k balónu a předložil ho A. Vitnerovi, který se nemýlil - 1:2. Domácí se ale radovat moc dlouho nemohli, jelikož se v nastavení dostal k míči osamocení Kubík a svým druhým zásahem v zápase dostal utkání zpět do remízového stavu - 2:2! Takto tedy skončil první poločas a oba celky šly do šaten s tím, že je o co hrát.

Šancí bylo mnoho, ale góly žádné

I úvod druhé půle patřil hráčům Vranýho. Většina jejich střel ale byla lapena brankářem hostí a domácí se tak snažili ohrožovat branku Hředel často, ale ne moc efektivně. Jaráb se po pár minutách od začátku druhého dějství dostal na zadní tyči do velké šance, ale míč do branky neusměrnil. Na druhé straně se po pár minutách dostal k balónu M. Vitner - a nastřelil břevno branky!

 

Domácí dále zkoušeli jejich taktiku nakopávaných míčů na špílmachra Kubíka, který měl ale pro tento zápas své góly již zřejmě vyčerpané. V závěrečné desetiminutovce zahrozili po brejku naopak Hředle, když se dostaly do situace 5 na 3, bohužel pro ně ale jejich akce skončila dříve, než začala. V úplném závěru utkání se začaly šance doopravdy hromadit. Nejprve Bechner nepřekonal Izeru razantní hlavičkou a o pár minut později se do obrovské šance dostal Dav. Minařík, ale ani ten Izeru v brance nepřekonal! Druhá polovina se tak obešla bez branek.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vraný
Adam Fedrhanc(hráč): "Další kvalitní zápas s množstvím šancí, které jsme opět nebyli schopni proměňovat. Ve všech ohledech jsme byli lepším týmem a zrazovala nás pouze koncovka. Děkujeme fanouškům za skvělou atmosféru."

FK Hředle
Jan Sklenář(trenér): “Bod z Vraného beru, i když mohli být i tři, ale vývoj utkání k remíze sedí. První poločas byl jednoznačně v režii domácích, kteří nás zatlačili a vytvářeli si mnoho šancí. Druhý poločas už to bylo z hlediska našeho herního projevu něco jiného, škoda že jsme své šance neproměnili a trefili břevno. Věřím, že na výkon z druhé půle navážeme v následujícím zápase.”



Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - M. Hrůnek [-] (64. Z. Růžička [-] ) , J. Jeřábek [-] , T. Tajč [-] , T. Kubík [-] , D. Havlovec [-] , K. Kejval [-] (83. P. Adamus [-] ) , L. Košťák [-] , A. Fedrhanc [-] , L. Volf [-] , M. Jaráb [-]

FK Hředle
J. Bečirovič [-] - M. Vitner [-] (77. D. Minařík [-] ) , T. Vitner [-] (46. D. Rais [-] ) , D. Bechner [-] , D. Mrázek [-] , J. Pelc [-] , O. Sedláček [-] (71. D. Minařík [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , M. Somol [-]

ŽK: 85. P. Adamus - 67. M. Somol , 72. D. Bechner .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: BYDLÁK David - JENÍK David, BLÁHA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Další vyrovnaný zápas, Hředle na jaře nedominují tak jako na podzim, Vraný teď ale prohrálo na Lánech a bude chtít tuto prohru na domácí půdě odčinit. Domácí vyhrají těsným rozdílem.