EXPERT TIP - 1.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020

Datum kola: 11.8.2019

0

Jak tipoval výsledky prvního kola útočník Olešníku LUKÁŠ DUDEK, jedna z hvězd soutěže? Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Dudek

Útočník Olešníka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 88 - 12 - 0 %
Komentář experta:

Třeboň přes léto opustili Růžička s Vávrou, tahouni ofenzivy. Protivín zase přes léto okysličil tým mladými hráči. Zřejmě se bude hrát běhavý, bojovný fotbal, který nebude mít vítěze

Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Tohle je pro mě jednoznačná záležitost. Lom bude letos útočit na titul, kádr vhodné doplnil zkušenými a velmi dobrými hráči. Strakonice na domácí stačit nebudou, na body si budou muset minimálně týden počkat.

Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Po pádu z divize zůstává Milevsko stále za očekáváním. Při vstupu do sezóny přivítají nováčka z Lažiště, který se herně směrem dopředu nejeví špatně, problém má ovšem v defenzivě a toho by měli zkušenější domácí využít.

Tip experta: 2 18 - 12 - 70 %
Komentář experta:

Úvodní kolo a opět šlágr s Jankovem. My se nebudeme ohlížet na to, jaká byla mistrovská sezóna, to je už minulost. Začíná se od nuly a nikdo nám nedá nic zadarmo, to si musíme uvědomit všichni do jednoho. Když podáme optimální výkon, pojedeme domu spokojeni se třemi body.

Tip experta: 1 93 - 0 - 7 %
Komentář experta:

Domácí přes léto posílili a budou patřit mezi aspiranty na postup do divize. Hned na úvod potvrdí roli favorita soutěže a připíší si tři body proti Čimelicím.

Tip experta: 1 56 - 31 - 13 %
Komentář experta:

Těžko říct v jaké formě jsou oba týmy. Blatná v generálce padla s Hradištěm, u Dražic jsem ani nezaznamenal, jak si přes léto vedly. Přesto věřím, že body se z jejich hřiště opět budou vozit těžko a první to pocítí Blatná.

Tip experta: 1 33 - 13 - 54 %
Komentář experta:

Jsem zvědavý na mladíky z Táborska, kteří budou možná k dispozici i pendly z A týmu. Osek doma patří k nejsilnějším týmům v kraji a při vstupu do sezóny do potvrdí ziskem tři bodů.

Tip experta: 2 56 - 25 - 19 %
Komentář experta:

Perštát se loni těžko zachraňoval a letos bude mít zřejmě podobné problémy. Odešel Jasenský, Kuna, Ryneš a navíc je zranění nebezpečný snajpr Šindelář. Pouzar všechno sám nezvládne a nažhavený staronováček ze Sezimáku si odveze všechny body

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Věra Hochová 6
2. Venca Likeš 6
3. Matej Kuncendorfer 5
4. Radim Mudrik 5
5. Miroslav Turek 4
6. Jiří Klik 4
7. Jiří Vondrka 4
8. Petr Číž 4
9. pavel mikšátko 4
10. Jiří Štecher 4
11. Jan Linhart 3
12. Pavel Tauber 3
13. Jan Hovorka 2
14. Jaroslav Kadlec 2
15. Kvity Hledík 1
16. Lukáš Stoklasa 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.