3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 17:00

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlov si na úvod poradil s Čimelicemi


Branky


15

V prvním kole letošní sezóny zajížděli Čimelice na hřiště Krumlova, kam to rozhodně nemají kousek, a tak chtěli ukořistit nějaké body. V úvodu to vypadalo slušně a v 19 minutě ještě lépe, když šli čimeličtí do vedení 0:1. Ale pár minut na to čimelická obrana nakupila několik chyb a zkušený Krumlov situace srovnal a postupně přebíral otěže zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólostroj poločasse zastavil na číslovce 4

V 1.kole KP nastoupilo mužstvo Čimelic v Krumlově proti místnímu Slavoji. Utkání bylo od počátku vyrovnané. Ve 14.minutě se ke střele dostal Převrátil, ale branku netrefil. V 16.minutě se k hlavičce dostal Listopad, ten však také neuspěl. V 19.minutě se k míči dostal na levé straně Hegenbart a jeho slabá střela skončila v síti, když se domácí obránce neshodl s brankářem a míč doputoval do sítě. O minutu později však čimeličtí obránci neuhlídali Taubera a ten křižnou střelou z levé strany překonal Hřebejka a vyrovnal stav na 1:1. Ve 38.minutě pak domácí Růžička opět využil nedůslednost obrany Čimelic a vstřelil tak druhou branku domácích. V samotném závěru prvního poločasu pak domácí zahrávali přímý kop a na střelu Kuny bohužel Hřebejk reagoval poněkud opožděně. Domácí tak dali třetí branku. Do kabin se tedy šlo za stavu 3:1 pro Lom.

Druhá polovina se dohrávala v klidném a bezgólovém tempu

 Druhý poločas byl oboustranně vyrovnaný, přesto se čimeličtí dostávali více dopředu, ale nedařilo se jim domácí nobranu překvapit natolik, aby korigovali nepříznivý stav. Ačkoli zahrávali několik standartních situací, nedokázali je využít a korigovat stav. Domácí měli také několik šancí,ale ty všechny Hřebejk i za pomoci obrany Čimelic zlikvidoval a nepřipustil tak navýšení brankového rozdílu. A protože tedy žádná branka již nepadla, domácí zaslouženě v utkání zvítězili 3:1. A potvrdili tak roli favorita

 

 

Rozhodčí: Toucha - Žemlička,Kaštánek
DFA: Eibl

ŽK: 2:4  Klivanda,Kebele - Hegenbart,Listopad,Káš,Převrátil
Diváci: 120

Č.Krumlov: Trnka -
Kuna,Křivanda,Kabele,Beránek,Novák,Tauber(89.Tůma),Strapek,Růžička,Vávra(84.Svoboda),Malý
                                    Trenér: Václav Domin

Čimelice: Hřebejk - Jizba (84.Bednařík),Viták
M.(78.Nekl),Hegenbart,Listopad,Káš,Převrátil,Sigmund,Varhan,Viták
J.,Hovork



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - M. Klivanda [-] , D. Malý [-] , L. Vávra [-] (84. M. Svoboda [-] ) , Z. Kuna [-] , M. Strapek [-] , T. Tauber [-] (89. D. Tůma [-] ) , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , J. Kabele [-] , D. Růžička [-]

SK SIKO Čimelice
T. Hřebejk [-] - J. Viták [-] , P. Hovorka [-] , D. Varhan [-] , J. Sigmund [-] , R. Převrátil [-] , M. Káš [-] , P. Listopad [-] , V. Hegenbart [-] , M. Viták [-] (78. M. Nekl [-] ) , L. Jizba [-] (84. M. Bednařík [-] )

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Toucha Matěj - ŽEMLIČKA Tomáš, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Špírek

Expert: Lukáš Dudek
Tip experta: výhra domácích

Domácí přes léto posílili a budou patřit mezi aspiranty na postup do divize. Hned na úvod potvrdí roli favorita soutěže a připíší si tři body proti Čimelicím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích