Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 17:00

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeden z hlavních favoritů na titul proti nováčkovi nezaváhal


Branky


16

Jeden z hlavních favoritů na zisk titulu si na začátek zastřílel. Mladý strakonický tým sice projevil snahu a v drobných časových úsecích předváděl pěkný fotbal,  ale na zkušený a značně v létě posílený Lom to v sobotu nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Hned na úvod v krajském přeboru Strakonice zajížděly k velice zdatnému soupeři Lomu u Tábora (hráno na Svépomoci) a také se to projevilo výsledkově. První čtvrthodinka byla ze strany hostů velice dobrá, ale zakončení ve dvou případech Máškou a Bálkem bylo nepřesné. Poté převzali iniciativu domácí a ve 22. minutě po prohraném souboji na hranici pokutového území do něho pronikl  Neužil a  otevřel skóre zápasu. Ve 27. minutě se ve své druhé šanci opět ocitl Neužil, ale tentokrát střílel slepými. Mezi tyče se trefil, ale Lízal dobrým zákrokem vyrazil. V 31. minutě vytáhl Lízal další dobrý zákrok při střele Vysušila. Ve 42. minutě měli obrovskou šanci domácí vstřelit druhý gól, když přečíslili obranu Strakonic a šli tři na jednoho, ale strakonický Němeček se stihl vrátit a nedovolil Lomu zvýšit náskok.

Druhý poločas

Druhý poločas byl v režii domácích a po 11 minutách střídající Rabiňák dal během dvou minut dva góly a bylo po nadějích Strakonic na nějaký dobrý výsledek. Sice v 66. minutě předvedli hosté pěknou akci, když Bálek našel ve vápně Šrámka, který hlavou vsítil gól, který pro postavení mimo hru neplatil. O 10 minut později  průnikovku středem obrany přetavil ve čtvrtý gól Do Trung. V 81. minutě z výhodné pozice Boukalík trefil jen golmana. V 84. minutě po faulu Peroutky ve vápně byla nařízena penalta, kterou šel kopat domácí Šimák, trefil tyčku a dorážka za přispění strakonické obrany skončila v síti 5:0. Převahu domácích završil v 89. minutě sice nepovedenou střelou (holení) Chotovinský pod břevno na konečných 6 : 0. Což je výsledek, pro který si na začátek sezóny Strakonice do Lomu rozhodně něchtěly jet.

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA



Sestavy


TJ Sokol Lom
L. Chylík [-] - M. Jelen [-] , J. Rabiňák [-] , O. Kosobud [-] , K. Chotovinský [-] - L. Janů [-] , J. Šimák [-] , V. Císař [-] (46. M. Rabiňák [-] ) , F. Vysušil [-] (74. R. Voneš [-] ) - J. Bosnyak [-] (54. R. Trantýr [-] ) , D. Neužil [-] (64. D. Do Trung [-] )

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Šrámek [-] , J. Máška [-] , L. Moudrý [-] (80. M. Boukalík [-] ) , D. Petráň [-] (77. P. Kratochvíl [-] ) , J. Mls [-] (46. D. Juhaňák [-] ) , L. Němeček [-] , M. Říha [-] , V. Peroutka [-] , D. Bálek [-] , M. Čapek [-]

ŽK: 17. V. Peroutka , 34. M. Říha .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Kroutl Vít - PETERKA Marek, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Špírek

Expert: Lukáš Dudek
Tip experta: výhra domácích

Tohle je pro mě jednoznačná záležitost. Lom bude letos útočit na titul, kádr vhodné doplnil zkušenými a velmi dobrými hráči. Strakonice na domácí stačit nebudou, na body si budou muset minimálně týden počkat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích