Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Duel Kněževsi s Pustověty režíroval Holeček


Branky


17

Kněževes se představila potřetí v řadě na domácím hřišti. Nyní se střetla s Pustověty a oba celky měly po minulém kole co napravovat. Úspěšnější nakonec byli domácí, kteří o své výhře rozhodli již v prvním poločase a v tom druhém se zápas už jen dohrával.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustověty schytaly bůra

Vstup do zápasu nemohla mít Kněževes lepší. Běžela 2. minuta a obranou hostí se prohnal Holeček, který svou individuální akci zkušeně zakončil - 1:0. Domácí byli při chuti a Pustověty hrály druhé housle. Holeček o sobě dal znovu vědět a to o pár minut později, kdy se prosadil podobně jako při první brance, jen s tím rozdílem, že zamířil mezi Benešovy nohy - 2:0. Po rychlých dvou gólech se na další muselo nějakou dobu čekat.

 

Během této doby se ale domácí dále snažili a prezentovali se pěkným fotbalem. Hosté se stále nedostávali do hry a nevytvořili si nic výrazného. Po půl hodině hry to byl opět Holeček, tentokrát v role asistenta. Jeho rohový kop se snesl na zadní tyč, kde dostal až příliš prostoru mezi dvěma bránícími hráči Neveďal a hlavou mířil přesně - 3:0. A to stále nebylo od hráčů v zeleno-černých dresech vše!

 

Špatný odkop Sixty ze středu hřiště spadl na kopačku Holečka, který si míč posunul a přesným zakončením z hranice šestnáctky zkompletoval svůj hattrick - 4:0. V téže minutě musel ze hry odstoupit Hrubý, kterého nahradil Žemlička. Střídání to bylo velmi povedené. Po dvou minutách pobytu na hřišti se po pravé straně prohnal Vaníček a nádherným centrem našel právě Žemličku, který se položil do míče a střelou pod břevno stanovil konečné skóre první půle - 5:0.

 

 

Dohrání z povinnosti

Do druhé půle měly Pustověty co zlepšovat. Před domácími naopak stál klidný druhý poločas. V 52. minutě zahrávala Kněževes rohový kop, po kterém následovalo přenesení hry na druhou polovinu hřiště, kde kněževeská defenziva prohrála souboj s Truksou a ten se po samostatném nájezdu na Lennera mohl radovat - 5:1. Poté se rozvlnila síť na druhé straně, to když zahrával přímý kop z pravé strany Vrábík. Míč poslal za obranu, kam vlétl jeden z domácích hráčů a skóroval. Branka ale nebyla uznána pro ofsajdové postavení.

 

Pustověty se zvedly, naopak Kněževes polevila. Krátce po hodině hry si ale právě domácí připsali další branku. Holeček zatáhl míč a z pravé strany chtěl dostat míč do nebezpečného prostoru. Karnafel si bohužel pro hosty ve snaze kulatý nesmysl odkopnout vstřelil vlastní branku - 6:1. Poslední slovo měly Pustověty. Vaníček si ideálně neporadil s nahrávkou soupeře na obranné polovině, míč se tak dostal k O. Hulovi, který z brejku stanovil konečné skóre - 6:2.

 

Galerie od Štefana Ferencze.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Radek Vaníček, obránce: Opět pěkné počasí, opět domácí hřiště. V prvním poločase nám vyšlo vše, na co jsme sáhli, konečně. Celou první půli jsme ovládli a hosty k ničemu nepustili. Druhá půle byla z naší strany špatná. Špatně jsme kombinovali, nepodrželi balon, nebyli moc aktivní, a tak se mohli ukázat i hosté. Ti po nedůrazu v obraně snížili a poté jsme si dali vlastní gól. Poslední slovo měly Pustověty, když v samotném závěru upravili na konečný výsledek. První poločas nám to šlapalo, druhá půle byla zklamáním. Místo toho, abychom si v klidu zahráli fotbal, tak jsme z toho spíše udělali parodii. Ono se to samo nedohraje. Výborný zápas zahrál Petr Holeček, který byl snad u všeho.

TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, předstoper: První půlku jsme si pokazili nedůrazem a vlastními chybami. Ve druhém poločase, kdy jsme začali konečně hrát, se manko pěti branek dohnávalo těžko. První půle plynula z nedůrazu a špatné komunikace, čehož využíval Holeček, který si často dělal, co chtěl.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Houška [-] , O. Neveďal [-] (76. M. Vršecký [-] ) , M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , R. Vaníček [-] , K. Hrubý [-] (40. J. Žemlička [-] ) , P. Čihař [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - D. Šnobl [-] (71. S. Hůla [-] ) , O. Hula [-] (66. V. Bičovský [-] ) , J. Sixta [-] , M. Elmerich [-] , P. Hovorka [-] , J. Knap [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] (46. P. Bučák [-] ) , J. Hula [-] , M. Karnafel [-]

ŽK: 58. M. Houška , 79. R. Vaníček - 63. M. Elmerich .
Hráči zápasu: P. Holeček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - ŠMÍD Rudolf, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Marek Špidra
Tip experta: výhra domácích

Kněževes by si měl zlepšit reputaci a na domácím hřišti naplno bodovat. Pustověty mají zajímavý tým, kde je směs bojovníků a fotbalistů. Jakub Sixta patří do obou složek tohoto týmu a můj tip je tedy Výhra domácích a Jakub nedohraje bez žluté karty.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích