Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná ve Slabcích zahazovala šance, domácí hráli dlouho v deseti


Branky


56. M. Benada , 63. V. Melichar - 19. L. Brabec , 27. M. Bok , 53. J. Plaček , 60. A. Trejbal , 81. D. Varyš
17

Do Slabec přijela Lubná v roli favorita, kterou v zápase jednoznačně potvrdila. Domácí ale nesložili za nepříznivého stavu zbraně a dokázali dokonce dvakrát skórovat. Od debaklu je ale zachránila především nepřesná zakončení baníkovců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabce dohrávali v deseti

Zápas se v prvních minutách vyvíjel v podstatě vyrovnaně. První desetiminutovka se odehrála především kolem půlící čáry a ani jedno mužstvo se nedostalo do výraznějších šancí. Domácí několikrát zatáhli balon na lubenskou polovinu a podařilo se jim i zaměstnat Herinka v brance. Ten se ale nenechal zaskočit a stav byl tak nerozhodný. Naopak na druhé straně se pomalu dostávala domácí obrana pod tlak ofenzivy baníkovců.

 

Již v 19. minutě si Brabec parádně naskočil na perfektně kopnutý rohový kop a zavěsil do růžku ke vzdálenější tyči – 0:1. Jako by obdržená branka sebrala domácím chuť do hry a ti se v následujícím vývoji zápasu daleko více zatáhli, čímž dali Lubné ještě více prostoru. Ta se tak často vrhala po kombinační fázi do rychlých útočných akcí. Po chvíli prostoru využil Bok, který po Trejbalově nahrávce sice vstřelil branku, ta ale uznána nebyla pro ofsajd.

 

I tak se Bok prosadil ve 27. minutě, kdy opět po nahrávce Trejbala parádně z úhlu prostřelil Hrbka – 0:2. Dále byla k vidění územní i herní dominance Lubné, která si vypracovala spoustu pěkných šancí, ale nedokázala více skórovat. Vysoko nad tak mířil z malého vápna Volf, těsně vedle zase po překonání brankáře Trejbal a takovýchto neproměněných gólových situací následovalo do poločasu ještě několik. Slabce navíc museli dohrávat zbytek poločasu v deseti lidech, neboť neměli nikoho na střídání za zraněného Zajace.

Slabce sympaticky bojovaly

Druhý poločas domácí trochu otevřeli hru a snažili se získat více prostoru k rozehrávce. Vysunutí obrany ale vedlo k tomu, že Trejbal v 53. minutě obral na polovině domácího stopera a řítil se sám na Hrbka. Před brankou pak naservíroval míč nabíhajícímu Plačkovi, který bez problémů skóroval do prázdné branky – 0:3. Po této situaci přestali být baníkovci aktivní ve středu hřiště a domácí se dostávali především po individuálních průnicích Černého na dostřel lubenské branky.

 

V 56. minutě si domácí vynutili standardní situaci z rohu vápna. Na centr si na zadní tyči naskočil Benada, který dostal od Brabce hodně prostoru a obral Herinka o čisté konto - 1:3. Hosté nenechali nic náhodě a domácím nedovolili návrat do zápasu, když hned v 60. minutě opět poslal Lubnou do třígólového vedení Trejbal, kterému oplatil situaci nahrávkou před branku z předchozího gólu Plaček – 1:4.

 

Hosté ale opět nesložili zbraně a pokoušeli se dostat do zakončení po individuální práci domácích útočníků. V 63. minutě zastavil útočnou akci na hranici pokutového území nedovoleně Štícha a domácím tak daroval penaltu. K exekuci se postavil Melichar a bez problémů proměnil - 2:4. Po zbytek poločasu si již hosté útočné výpady pohlídali a nenechali již nic náhodě. V 81. minutě zvýšil na konečných 2:5 Varyš, který přehodil dlouhým lobem vybíhajícího Hrbka. Poslední slovo mohl mít ještě střídající Pokorný. Ten po rohovém kopu z první trefil parádně pravou šibenici domácí branky, Hrbek ale vytáhl výborný zákrok a střelu zlikvidoval.



Ohlasy k zápasu


TJ Slabce
Tomáš Hrbek, brankář: První poločas měla Lubná převahu, jelikož jsme zhruba od 20. minuty hráli v deseti, jelikož se nám zranil jeden hráč a neměli jsme na střídání. Ale i když nás bylo méně, tak jsme se snažili a makali. Celkem jsme i podrželi balon a kombinovali, měli jsme ale tím pádem díry v obraně a toho Lubná využívala. Za první poločas mohla dát tak sedm golů. Něco jsem pochytal a zbytek soupeř nedal. Na to, že hrál jen proti deseti, tak toho moc nevyužíval. Hlavně druhý poločas byl celkem vyrovnaný. Kluci pak dali gól z přímáku, ale já dostal dva zbytečné góly. Myslím si, že kdybychom hráli v plné sestavě, tak bychom Lubnou hodně potrápili a měli bychom šanci na body. Na to, že je Lubná první, tak toho moc nepředvedla.

TJ Baník Lubná
Ladislav Brabec, obránce: Stejně jako minulý týden jsme nepředvedli nic oslnivého a místo toho, abychom vedli o poločasu 5:0 a více, čemuž by se nikdo z přihlížejících nemohl divit, dali jsme jen dva góly. Nicméně i když následně po mojí chybě domácí snížili na 3:1 a poté ještě na 4:2, nerozklepala se nám kolena a zápas jsme už zkušeně dohráli. Pořád ale nehrajeme ani zdaleka to, na co tenhle tým má a proti Mšeci už musíme naplno předvést, co v nás je. Domácím palec nahoru za bojovnost a za to, že zápas nezabalili, i když odehráli více jak hodinu v deseti hráčích.



Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - M. Benada [-] , P. Holý [-] , O. Zajac [-] , R. Vejtasa [-] , V. Melichar [-] , T. Fencl [-] , T. Černý [-] , J. Čiha [-] , M. Vaněk [-] , M. Votava [-]

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - L. Klik [-] , L. Brabec [-] , M. Štícha [-] , P. Suchý [-] - D. Varyš [-] , P. Volf [-] (85. V. Eck [-] ) , D. Vopat [-] , M. Bok [-] - A. Trejbal [-] , J. Plaček [-] (68. M. Pokorný [-] )

ŽK: 66. M. Votava .
Hráči zápasu: T. Černý - D. Vopat , A. Trejbal .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: TÝČE Jiří - STROUHAL Jiří (N), ČERNÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Marek Špidra
Tip experta: výhra hostů

Měl jsem možnost proti domácím nastoupit v prvním kole. Slabce jsou na domácím hřišti bojovným mužstvem, které dokáže využít chyb, které jim soupeř nabídne. Bylo tomu tak i s námi, Baník by se měl chyb v obraně vyvarovat. Střelec Trejbal bude mít před sebou oříšek v podobě prolomení obrany domácích. Pokud se to však Lubné povede, může to domácí tým zlomit. Dokud však skóre bude jen o jednu branku, domácí budou bojovat. Cítím vyrovnaný souboj, kde rozhodne jedna branka. Věřím však převážně Lubné.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů