EXPERT TIP - 1.kolo Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 25.8.2018


Zpět na experttip

Vratislav Řepka

Vratslav Řepka je bývalým výborným fotbalistou TJ Hrádek u Rokycan, také hrával za Čechii Příkosice. Kopal v mnohem vyšších soutěžích, než jen okresní přebor.

Jeho syn je univerzál, který kromě fotbalu v Hrádku a v Rakové (1. A třída) hrál závodně i lední hokej za HC Rokycany a Hc Příbram, dorosteneckou a juniorskou ligu. Nyní se snaží Vráťa Řepka zachránit fotbal v Hrádku, kde se svého času hrály krajské soutěže, ale po pádu z 1.B třídy se Hrádek jen tak tak snaží držet v okresním přeboru Rokycanska, celek se dokonce málem rozpadl. "Naším cílem je vytvořit v Hrádku podmínky pro aktivní sport, vždyť tohle město bylo vždycky městem sportu. A to bychom chtěli s kolegy obnovit," říká trenér a fotbalista Vratislav Řepka z Hrádku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 2

Komentář:

AFK Březina předvedla minulý týden doma slušný výkon v sousedském derby proti Zbirohu, který sestoupil z 1.B třídy, ale prohrála 0:2. Záloha Radnic porazila kvalitní Dobřív 4:2, přestože dorazili jen v jedenácti hráčích, ale i tak je favoritem i na březinckém hřišti.

Peter Harčarik 2

Venca Likeš 1

Matej Kuncendorfer 2

roman paur 2

Jiří Jetmar 1

Michal Krč 2

Zpět na experttip