EXPERT TIP - 1.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 13.8.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Naším víkendovým expertem je útočník FK Olešník Lukáš Dudek, který se zároveň stará jako redaktor o články z Krajského přeboru.




Lukáš Dudek

Útočník FK Olešník, začínal s fotbalem na Hluboké, kde strávil dvacet let. Pak přišel přesun do FK Olešník, kam přestupoval s vidinou postupu do Krajského přeboru, což se po dvou letech povedlo. V nadcházejícím ročníku začne pátou sezonu působení v Olešníku, kde bude doufat, že se tým posune tabulkou výše a nebude se muset strachovat v boji o záchranu, jako tomu bylo minulý rok. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 72 - 11 - 17 %
Komentář experta:

V podzámčí se představí týmy, které budou dle mě letos patřit mezi týmy v horní polovině tabulky. Hluboká je doma silná, kádr zůstal prakticky beze změn, hráči spolu hrají delší dobu a tři body zůstanou na Hluboké.

Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Hradec měl v závěru loňské sezony výbornou formu a v létě tým ještě posílil. Pro aktuální sezonu je to pro mě jeden z kandidátů na první místo. Nováček z Dražic, odehrál v přípravě tuším jeden zápas a na kluky z města Tuzemáku stačit nebude.

Tip experta: 0 44 - 50 - 6 %
Komentář experta:

Třeboň pro mě byla v loňském roce zklamáním. Tým srážela řada zranění a taky odchody klíčových hráčů. Protivín prožil poklidnou nováčkovskou sezonu a v přípravě se mu herně i výsledkově dařilo. Z Třeboně si odveze minimálně bod.

Tip experta: 1 22 - 17 - 61 %
Komentář experta:

Na úvod nás čeká asi nejméně oblíbený soupeř. Co jsem v Olešníku, Katovice jsme neporazili. Doma jsme navíc ze čtyř zápasů uhráli jen bod. Hosté budou i letos atakovat přední příčky. My ovšem nechceme doma rozdávat body zadarmo a chceme vstoupit do soutěže vítězně, takže nic jiného než tři body nebereme.

Tip experta: 0 45 - 22 - 33 %
Komentář experta:

Nováček z Nové Včelnice čeká úvodní kolo v Oseku, kde se body moc často nezískávají. Domácím bude zřejmě chybět Carda, s aktivní kariérou skončil Blažečka. Nováčkovský elán by mohl nějaký ten bod přinést.

Tip experta: 1 67 - 22 - 11 %
Komentář experta:

Domácí čeká na úvod opět tým Želče. Rudolfov bude chtít určitě oplatit soupeři jarní debakl a na svém hřišti si svěřenci trenéra Matouše připíší tři body.

Tip experta: 1 84 - 16 - 0 %
Komentář experta:

Pokud chce Milevsko patři mezi týmy v popředí Krajského přeboru musí sbírat body doma. Dačice přišli o střelce Tomana a lídrem týmu se tak definitivně stává Jindra. Myslím si, že hra Dačic se nezmění a opět v jejich zápasech bude padat hodně branek.

Tip experta: 2 5 - 16 - 79 %
Komentář experta:

Souboj nováčků soutěže a zároveň derby. Sezimák v přípravě nevyhrál, ale to samé předváděl třeba Jankov v zimě a nakonec proplul k záchraně v divizi. Béčko Táborska bude asi hodně točit sestavou každé kolo, takže pro každý tým to bude velká neznámá. Zkusím dát hosty, které by mohli posílit hráči A týmu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Filip Škoch 5
2. Josef Novák 4
3. Pavlína Nebeská 4
4. Tomáš Tengl 4
5. pavel mikšátko 4
6. Venca Likeš 4
7. Michal Lemberka 3
8. Věra Hochová 3
9. Lubomír Musil 3
10. Vladislav Hájek 3
11. Petr Kostroun 3
12. Patrik Krull 2
13. Martin Nebeský 2
14. Tomáš Nebeský 2
15. Pavel Tauber 2
16. Martin Blazek 2
17. Štefan Valigurský 2
18. Tomáš Tauber 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.