1:1
(1:1)
24. J. Vorel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 10:30

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání v Třeboni nemělo vítěze


Branky


0

Hráči Třeboně vstoupili do sezony zápasem proti Protivínu. Za oba týmy se střelecky prosadily největší útočné zbraně, na domácí straně Martin Průcha, za hosty kontroval Jaromír Vorel. Oba soupeři se tak rozešli remízou 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl po gólu na každé straně

V 1. kole nového ročníku Krajského přeboru přivítala Třeboň na svém hřišti mužstvo Protivína. Tým hostí nedoznal od loňské sezony větších změn a v základní sestavě nahradil Prášila, který si plnil trenérské povinnosti v Písku, Kinkor, jenž přišel z Písku. To kádr domácích doznal větších změn a navíc nemohl trenér Procházka počítat se službami zraněného Lonsmína, který patřil v loňské sezoně k nejlepším hráčům týmu.

 

Oba týmy vstoupily do zápasu opatrně a v prvotních minutách se vzájemně oťukávali, podobně jako dva boxeři v ringu. Po deseti minutách hry přišel první nečekaný úder. Hostujícího Rothbauera obral o balon Tůma. Vyvezl míč a kolmicí vyslal přihrávku na pravou stranu pro Holzepla, ten s míčem udělal pár kroků a přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Průchu, který poslal míč do sítě – 1:0.

 

Obraz hry se po vstřelené brance nikterak nezměnil. Hra se pohybovala nadále mezi oběma vápny a vážnější ohrožení jedné či druhé branky nepřicházelo. Až do 24. minuty kdy zafungovala bratrská spolupráce Vorlů. Zbyněk Vorel poslal načechraný míč z pravé strany do vápna přesně na hlavu nabíhajícího Jaromíra Vorla a ten se i přes snahu brankáře Skály v zakončení nemýlil – 1:1.

 

O minutu později byl u zrodu další akce opět hostující Zbyněk Vorel, když vyslal do běhu míč rozběhnutého Růžičku. Jeho střelu z levé strany, ale dokázal brankář Skála vyrazit do bezpečí. Ve 29. minutě se na druhé straně prezentoval tečovanou střelou Kodras, ale Hanus byl připraven. Ve 37. minutě zahrával Kodras přímý volný kop, ale jeho povedenou střelu přes zeď dokázal brankář Hanus vyrazit.

 

 

Hosté kontrovali standardní situací Moravce, když se odražený míč dostal k nohám Kinkora, ale s jeho slabým zakončením do středu branky neměl Skála větší problémy. A jelikož se neujala po standardní situaci domácích ani hlavička Průchy, skončil poločas remízou 1:1.

Ve druhé půli mohly oba týmy rozhodnout hned v úvodu

Druhý poločas začali aktivněji hosté a odměna mohla přijít po čtyřech minutách hry. Růžička našel krásným pasem za obranu rozběhnutého Jaromíra Vorla, ale toho tváří v tvář vychytal brankář Skála. Domácí mohli přijít s odpovědí o dvě minuty později, když táhl rychlý brejk Průcha, míč se pak ve vápně dostal přes Kodrase, až dobíhajícímu Holzeplovi, který sice překonal brankáře Hanuse, ale míč zastavila tyč.

 

 

V dalších minutách se hra uklidnila. Nebezpečněji působili domácí hráči, kteří se častěji dostávali do zakončení, ale žádné zakončení nezpůsobilo brankáři Hanusovi větší problémy. V 79. minutě se uvolnil Holzepl, ale jeho přízemní střelu levou nohou brankář Hanus kryl. Hosté hrozili po standardních situacích, ale gólová šance se z nich neurodila. V 86. minutě se k odraženému míči ve vápně hostí dostal Divoký, avšak jeho střela v pádu šla nad branku. Oba týmy tak dospěly ke konečné remíze 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): "Úvod zápasu se vyvíjel lépe pro nás. Akce po levé straně, kdy mi Pavel Tůma poslal přihrávku za obranu a já jsem nahrával před bránu Martinovi Průchovi, který vstřelil gól. Protivín, ale bohužel srovnal, když přišel centr do vápna a Vorel zakončil hlavou. První poločas skončil 1:1, oba týmy si vytvořili gólové šance. V druhém poločase jsme mohli jít do vedení, ale nastřelili jsme jenom tyč. V druhém poločase si oba týmy vytvořily více gólových šancí, ale žádná se neproměnila. Zápas byl vyrovnaný, ani jeden tým nechtěl udělat chybu a chtěl do úvodu sezóny vykročit vítězně."

FK Protivín
Marek Hanus (hráč): "První zápasy bývají ošidné a nevěděli jsme, co přesně od domácího nově složeného celku čekat. Nakonec to byl stejně jako loni taktický duel, i když tentokrát bylo šancí přece jen víc. Hned v 10. minutě využili domácí naší ztráty na půlící čáře, rychlou kolmicí vysunuli Holzepla, který přihrál před bránu volnému Průchovi, a domácí rychle vedli. Naše odpověď přišla záhy, když se po centru zprava prosadil hlavou kapitán Vorel. Další šance už využité nebyly, i když jich nebylo zrovna málo. Měli jsme v první půli více ze hry, ve druhé zase domácí, takže asi spravedlivá remíza. Navíc jsme přijeli do Třeboně bez pěti hráčů, takže bod z venku musíme brát."



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - P. Tůma [-] , M. Franěk [-] (59. M. Bednář [-] ) , M. Cimerhanzl [-] , D. Kodras [-] (75. J. Matoušek [-] ) , M. Hami [-] , M. Průcha [-] (78. M. Malický [-] ) , K. Holzepl [-] , J. Divoký [-] (88. L. Nekvinda [-] ) , P. Pučejdl [-] , O. Cahyna [-]

FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Zach [-] , L. Hála [-] , R. Vojta [-] , V. Rothbauer [-] - Z. Vorel [-] , J. Vojta [-] (80. M. Fiala [-] ) , J. Moravec [-] , J. Kinkor [-] - D. Růžička [-] (90. P. Sládek [-] ) , J. Vorel [-]

Hráči zápasu: O. Cahyna , M. Hami , J. Divoký - V. Rothbauer , R. Vojta , L. Hála .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tupý Petr - PETERKA Marek, MACKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.